ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τρ.Κύπρου: Στο Χριστόδουλο Βασιλειάδη το 8,32% των ψήφων

Τρ.Κύπρου: Στο Χριστόδουλο Βασιλειάδη το 8,32% των ψήφων

Δικαιώματα ψήφου, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 8,32% του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Κύπρου, δυνάμει πληρεξουσίων που του χορηγήθηκαν από μετόχους του εκδότη και ιδίων δικαιωμάτων, μπορεί να ασκήσει ο Χριστόδουλος Βασιλειάδης, κατά τη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση Μετόχων της Τράπεζας.

Όπως ανακοίνωσε η Τράπεζα Κύπρου, σύμφωνα με τον Κυπριακό Ν. 190(Ι)/2007, "στις 10 Σεπτεμβρίου 2013 ο Χριστόδουλος Βασιλειάδης ενημέρωσε με επιστολή του, την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και τον εκδότη ότι κατά τη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση Μετόχων μπορεί να ασκήσει κατά την κρίση του 391.047.420 δικαιώματα ψήφου, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 8,32% του μετοχικού κεφαλαίου του εκδότη δυνάμει πληρεξουσίων που του χορηγήθηκαν από μετόχους του εκδότη και ιδίων δικαιωμάτων".

Η Τράπεζα Κύπρου αναφέρει ότι "μετά το πέρας της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης ο κ. Χριστόδουλος Βασιλειάδης θα παύσει να κατέχει δικαιώματα ψήφου δυνάμει πληρεξουσίων και θα κατέχει ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου που υπολείπεται του ορίου του 5% στο μετοχικό κεφάλαιο του εκδότη".