ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Έπεσε» η σελίδα του ΑΣΕΠ

«Έπεσε» η σελίδα του ΑΣΕΠ

Ταλαιπωρία υφίστανται οι ενδιαφερόμενοι για υποβολή αίτησης στις προκηρύξεις του ΕΚΑΒ και της ΕΥΑΘ, καθώς η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ αντιμετωπίζει προβλήματα.

Όσοι δοκίμασαν σήμερα 26 Ιανουαρίου να μπουν, δεν τα κατάφεραν, καθώς η ιστοσελίδα είχε «πέσει» και η πρόσβαση ήταν αδύνατη.

Υπενθυμίζεται ότι «τρέχει» η προκήρυξη για τις 1.666 θέσεις σε νοσοκομεία της χώρας και τις 5 θέσεις στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν περιθώριο μέχρι την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017 να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στη σχετική προκήρυξη (7Κ/2016, Παράρτημα ΣΤ΄).

Επίσης, σε εξέλιξη είναι διαδικασία για 80 προσλήψεις με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης Α.Ε. (ΕΥΑΘ ΑΕ). Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων παρατείνεται έως και τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου.

Έως και την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου παρατείνεται η αντίστοιχη προθεσμία για την προκήρυξη 6Κ που αφορά σε 93 προσλήψεις τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ως πληρωμάτων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ.

Σχετικές ειδήσεις