ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίθεση Δημάρχου Δέλτα κατά Μπουτάρη για το αποτεφρωτήριο

Επίθεση Δημάρχου Δέλτα κατά Μπουτάρη για το αποτεφρωτήριο

Αυθαίρετη και απαράδεκτη χαρακτήρισε τη χθεσινή δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, περί χωροθέτησης του αποτεφρωτηρίου στη βιομηχανική ζώνη Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος Δέλτα, Μίμης Φωτόπουλος.

«Θεωρώ απαράδεκτη και αυθαίρετη τη δήλωση του κ. Μπουτάρη για χωροθέτηση του αποτεφρωτηρίου στη βιομηχανική περιοχή. Να είναι βέβαιος ότι οι πολίτες του Δήμου Δέλτα και της δυτικής Θεσσαλονίκης δεν είναι και δεν αισθάνονται πολίτες β' κατηγορίας», τονίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε προς απάντηση των όσων ανέφερε ο κ. Μπουτάρης και συμπληρώνει:

«Περιμένουμε να ακούσουμε από αυτόν, ως Δήμαρχο του κεντρικού Δήμου της Θεσσαλονίκης, μια κουβέντα για την επέκταση του μετρό μέχρι τη Σίνδο, για στάση της θαλάσσιας συγκοινωνίας στο Καλοχώρι, για τη μετεγκατάσταση της ΔΕΘ στο Δήμο Δέλτα».

«Για μας η Θεσσαλονίκη δεν τελειώνει στις ανάγκες του κέντρου της πόλης. Εμείς προσδοκούμε στην ανάπτυξη της Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης, από τη Χαλάστρα μέχρι τη Μηχανιώνα κι από το Ωραιόκαστρο μέχρι το Χορτιάτη. Και αγωνιζόμαστε γι' αυτήν», καταλήγει ο δήμαρχος Δέλτα.

Διαβάστε επίσης

Ιερά Σύνοδος: Οχι στα αποτεφρωτήρια