ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε αγιασμούς σχολείων της Κηφισιάς ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος

Σε αγιασμούς σχολείων της Κηφισιάς ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος

Κοντά στους μαθητές και τις μαθήτριες βρέθηκε σήμερα, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος κατά την τελετή του Αγιασμού στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, στο Δημοτικό Σχολείο Εκάλης, στο 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Κηφισιάς και στο 8ο Νηπιαγωγείο Κηφισιάς.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, ευχήθηκε στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς καλή σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη, υπομονή, κατανόηση και αλληλεγγύη. Ο κ. Θωμάκος τόνισε πως προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι η καλή κατάσταση των σχολικών συγκροτημάτων από τους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς έως και το Λύκειο και υπογράμμισε την ικανοποίηση του που την νέα χρονιά οι μαθητές και οι μαθήτριες βρίσκονται στα σχολεία τους χωρίς προβλήματα, όπως διαβάζουμε στο aftodioikisi.gr.

Επεσήμανε, επίσης, πως η Δημοτική αρχή, έχει στενή και διαρκής συνεργασία με την εκπαιδευτική και σχολική κοινότητα, με σκοπό να βοηθήσει στην άμεση επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος προκύψει και να συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία όλων των Σχολείων του Δήμου. Προς την κατεύθυνση αυτή εργάζονται τα τεχνικά κλιμάκια του Δήμου ενώ όλη την χρονιά θα τρέχει παράλληλα και εξωτερική εργολαβία.

Σχετικές ειδήσεις