ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παραιτήθηκε ο Τεντόμας για την Ρόδα στο Σύνταγμα

Παραιτήθηκε ο Τεντόμας για την Ρόδα στο Σύνταγμα

Με την παραίτηση του προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, Χρήστου Τεντόμα, αναμένεται να κλείσει ο πρώτο γύρος της σκανδαλώδους υπόθεσης με τη ρόδα στην πλατεία Συντάγματος. Την απόσυρση της ακίνητης ρόδας έχει ήδη ζητήσει ο δήμος Αθηναίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisis.gr, o Χρ. Τεντόμας, έχει ήδη υποβάλει την παραίτηση του, την οποία όπως τονίζουν αξιόπιστες πηγές, αναμένεται να κάνει δεχτεί ο δήμαρχος Αθηναίων μετά τον αρνητικό αντίκτυπο που είχε για τον ίδιο και τη δημοτική αρχή η υπόθεση. Ηδη για την υπόθεση έχει παρέμβει εισαγγελέας.

Ο κ. Τεντόμας, ήταν υπέυθυνος για τμήμα των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου και ειδικότερα για το στήσιμο και τη λειτουργία της ρόδας στην πλατεία Συντάγματος.

Ο Χρ. Τεντόμας, είναι δημοτικός σύμβουλος, με μακρύ παρελθόν στο δήμο Αθηναίων και στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Είχε εκλεγεί με την παράταξη Σπηλιωτόπουλου, από την οποία αποχώρησε στην πορεία, ανεξαρτητοποίηθηκε και προσχώρησε ατύπως στην παράταξη Καμίνη. Καθώς δεν μπορούσε να ενταχθεί επίσημα στην παράταξη της πλειοψηφίας, ψήφιζε και στήριζε αποφάσεις της δημοτικής αρχής Καμίνη.

Στην προεδρεία του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, βρίσκοταν από την αρχή της ίδρυσης του.

Σχετικές ειδήσεις