ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλεοπτικές άδειες - Χρυσόγονος: Αν το ΣτΕ ακυρώσει το νόμο, δεν μπορείς να το πεις και επιτυχία

Τηλεοπτικές άδειες - Χρυσόγονος: Αν το ΣτΕ ακυρώσει το νόμο, δεν μπορείς να το πεις και επιτυχία

Την εκτίμηση ότι «δεν μπορείς να μιλάς για επιτυχία», αν κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες διατύπωσε σήμερα, Δευτέρα (24/10/2016) ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,Κώστας Χρυσόγονος.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ο νόμος να κριθεί αντισυνταγματικός και αν αυτό θα αποτελούσε πολιτική ήττα για την κυβέρνηση, ο ίδιος απάντησε: «Με δεδομένο ότι έχει δοθεί πολύ ευρεία δημοσιότητα και πρόκειται ασφαλώς για ζήτημα μεγάλης σημασίας, δεν μπορείς να το πεις και επιτυχία».

«Αλλά κάνουμε υποθετικά σενάρια. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα πει το δικαστήριο, μέχρι μεθαύριο πιθανόν να έχει ξεκαθαρίσει η εικόνα», πρόσθεσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τις δημοσκοπήσεις ο κ. Χρυσόγονος σχολίασε ότι προφανώς και απορρέει ένας προβληματισμός από τις δημοσκοπήσεις. «Η χώρα βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, οι άνθρωποι βρίσκονται σε μία πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση. Η ιστορική εμπειρία δείχνει ότι η εξουσία τα τελευταία οκτώ χρόνια μοιάζει με το χιτώνα του Νέσσου».

Τέλος, ο ίδιος χαρακτήρισε ως «μεγάλο βαρίδι» τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη παραδεχόμενος, ωστόσο, ότι την «τελική ευθύνη για όλα έχει ο πρωθυπουργός που το έχει παραδεχθεί ότι έχουν γίνει λάθη».

Σχετικές ειδήσεις