Τατούλης κατά Μεϊμαράκη: Ψευτομαγκιές και κουτσαβακισμός

Newsroom Newsroom

Τατούλης κατά Μεϊμαράκη: Ψευτομαγκιές και κουτσαβακισμός

Δριμύτατη επίθεση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κατά του προέδρου της ΝΔ.

Η εκλογή του προέδρου της ΝΔ πρέπει να γίνει από το λαό, επισημαίνει Πέτρος Τατούλης, «μακριά από ψευτομαγκιές και δαχτυλίδια εξουσίας».

Ο κ. Τατούλης επικρίνει τον πρόεδρο του κόμματος, Β. Μεϊμαράκη, με αφορμή τη χθεσινή του συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση, υπογραμμίζοντας ότι "ο υπηρεσιακός πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατέθεσε χθες το όραμα του για τον ενταφιασμό της ελπίδας ενός ολόκληρου λαού".

Στη γραπτή του δήλωση, ο κ. Τατούλης επισημαίνει ότι "σε μια εποχή που η κοινωνία απενοχοποιημένη διεκδικεί την συμμετοχή της στην λήψη των αποφάσεων, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης με περισσό κουτσαβακισμό προσέβαλε τους ψηφοφόρους της ΝΔ και τον τέως πρόεδρο του κόμματος, χαρακτηρίζοντας ως "αγοραία" την ψήφο τους, με την οποία μάλιστα αναδείχτηκε ο προηγούμενος ηγέτης της παράταξης, επιδιώκοντας να οδηγήσει την ΝΔ σε μια σκοτεινή περίοδο κυριαρχίας των μηχανισμών".

Η διαδικασία εκλογής προέδρου στην ΝΔ, μετά το δημοψήφισμα που έγινε στη χώρα μας πριν από λίγες μέρες, μπορεί να γίνει μόνο από το λαό – υποστηρίζει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου. "Ο άδολος και ακομμάτιστος πατριωτισμός που αναζητά διέξοδο, κάθε φορά που δίνεται η ευκαιρία στους πολίτες να εκφράσουν τις επιλογές τους, είναι η ατζέντα της επόμενης ημέρας για την επιλογή του επικεφαλής της ΝΔ. Μακριά από ψευτομαγκιές και δαχτυλίδια της εξουσίας. Μακριά από συναλλαγές και καθεστωτικού τύπου μεθοδολογίες συντήρησης και αποξένωσης των πολιτών, το τρίπτυχο αυτό μπορεί να θωρακίσει ένα νέο ενωτικό μέτωπο στην κεντροδεξιά".

Τέλος, ο κ. Τατούλης υποστηρίζει πως ο τόπος χρειάζεται αντιπολίτευση με κυβερνητικό πλάνο και ορίζοντα - και τονίζει πως, "η ΝΔ πρέπει να γίνει ο οδηγός της προσπάθειας αυτής και όχι ένα υπηρεσιακό κόμμα με υπηρεσιακό αρχηγό δεκανίκι. Η ΝΔ χρειάζεται να αναπτύξει και να προάγει ένα κυβερνητικό μοντέλο μέσα από διαδικασίες, που θα προσφέρουν στην παράταξη ένα νέο όραμα στο πρόσωπο ενός έντιμου ηγέτη".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved