ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΝΝΕΔ talks: Ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης απαντά στις ερωτήσεις του κοινού

ΟΝΝΕΔ talks: Ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης απαντά στις ερωτήσεις του κοινού

Την Τρίτη 26 Μαΐου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί το όγδοο κατά σειρά ΟΝΝΕΔ Talk, στο πλαίσιο του νέου κύκλου διαδικτυακών συζητήσεων της ΟΝΝΕΔ που στόχο έχει την ενημέρωση των νέων για τα ζητήματα που αφορούν την αντιμετώπιση του κορoνοϊού σε διάφορους τομείς, αλλά και το σχέδιο για την επαναφορά στην κανονικότητα.

Καλεσμένος της ΟΝΝΕΔ ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, ο οποίος θα συμμετάσχει σε μια ουσιαστική συζήτηση για τις εξελίξεις στο μεταναστευτικό ζήτημα καθώς και την εθνική αλλά και ευρωπαϊκή του διάσταση. Ο Υπουργός θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και των συμμετεχόντων στη συζήτηση.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Επόμενο θέμα συζήτησης στα ΟΝΝΕΔ Talks το μεταναστευτικό με καλεσμένο μας τον καθ’ύλην αρμόδιο Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη τον οποίο και ευχαριστώ θερμά για τη συμμετοχή του. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε ακόμη μια ουσιαστική συζήτηση πάνω σε ένα ζήτημα που μας αφορά όλους».

Μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας με τους εξής τρόπους:

Στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση onnedtalks@onned.gr

Μέσω μηνύματος στη σελίδα της ΟΝΝΕΔ στο facebook

Με μήνυμα στο Instagram της ΟΝΝΕΔ

Το όγδοο ΟΝΝΕΔ Talk μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι της ΟΝΝΕΔ στο YouTube, ενώ η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά και στα social media.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Αποκάλυψη - «φωτιά» του δικηγόρου της 34χρονης - Πού εστιάζουν οι έρευνες