ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β.Παπανδρέου: Υπέρ μίας υποψηφιότητας στο ΠΑΣΟΚ

Β.Παπανδρέου: Υπέρ μίας υποψηφιότητας στο ΠΑΣΟΚ

''Θα πρέπει το ΠΑΣΟΚ να μαζέψει τα κομμάτια του. Θα περάσουμε από έρημο για αρκετό διάστημα γιατί αυτά τα δυόμισι χρόνια έγιναν τρομερά πράγματα. Με λάθη και πολιτική διαφορετική από όσα είπαμε προεκλογικά'' είπε στο ραδιοσταθμό Real η Βάσω Παπανδρέου, χαρακτηρίζοντας ''θετικό'' γεγονός τη συμπόρευση Βενιζέλου και Λοβέρδου.

Η πρώην υπουργός επανέλαβε ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να τελειώνει γρήγορα με τα εσωκομματικά του, ενώ για το ενδεχόμενο να υπάρχει και δεύτερη υποψηφιότητα τόνισε: ''δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερα να υπάρχει και άλλη υποψηφιότητα.

Αν τα πράγματα ήταν ομαλά θα ήταν καλό να είχαμε και παραπάνω από μια υποψηφιότητες, αλλά τώρα θα οδηγήσει σε όξυνση των σχέσεων. Αλλά και αυτό αν υπάρχει θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε''.

Η πρώην υπουργός άφησε αιχμές για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, λέγοντας ότι τον είχε επισκεφθεί αμέσως μετά τις εκλογές και του είχε ζητήσει να ληφθούν μέτρα περιοριστικά και να πάνε πίσω όλες οι προεκλογικές δεσμεύσεις. ''Πιθανώς να μην είχαμε φτάσει εδώ σήμερα. Οι βουλευτές ψηφίζουμε με το πιστόλι στον κρόταφο.

Διαβάστε περισσότερα στο: newscode.gr