ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ - Λοβέρδος για την αντικατάστασή του: «Επιλογή και απόφαση της Φώφης Γεννηματά»

ΚΙΝΑΛ - Λοβέρδος για την αντικατάστασή του: «Επιλογή και απόφαση της Φώφης Γεννηματά»

Ευχαρίστησε την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ «για τη δυνατότητα που μου παρείχε να εκπροσωπώ στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επί πεντέμισι έτη».

Απάντηση για την αντικατάστασή του από την θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ, έδωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η αντικατάστασή μου ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής υπήρξε επιλογή και απόφαση της προέδρου κ. Φώφης Γεννηματά».

Ο ίδιος στη συνέχεια ευχαρίστησε την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ «για τη δυνατότητα που μου παρείχε να εκπροσωπώ στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επί πεντέμισι έτη».

Σημειώνεται ότι η Φώφη Γεννηματά το μεσημέρι της Τρίτης (12/1) απάλλαξε από τα καθήκοντά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος τον Ανδρέα Λοβέρδο, ορίζοντας στη θέση του τους Κώστα Σκανδαλίδη και Μιχάλη Κατρίνη.

Σημειώνεται ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος όποτε και όταν διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές. Αυτή η επιλογή του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ φαίνεται, μεταξύ άλλων, πως έπαιξε ρόλο στην απομάκρυνσή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.

Μιλώντας στο Newsbomb.gr κορυφαία στελέχη του Κινήματος και στενοί συνεργάτες της κυρίας Γεννηματά, αρκέστηκαν στο να σχολιάσουν ότι το κόμμα έχει χαράξει συγκεκριμένη αντιπολιτευτική κατεύθυνση και πολιτική στόχευση στον δρόμο που φαίνεται πως βαδίζουμε, δηλαδή προς τις πρόωρες κάλπες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανήθικοι Τούρκοι: Τινάζουν στον αέρα τις διερευνητικές - Αδιανόητες απαιτήσεις στο Αιγαίο