ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λοβέρδος για καθαίρεσή από Γεννηματά: Ανοησίες ότι εκνευρίστηκα, θέλω υπερδιπλασιασμό του ΠΑΣΟΚ

Λοβέρδος για καθαίρεσή από Γεννηματά: Ανοησίες ότι εκνευρίστηκα, θέλω υπερδιπλασιασμό του ΠΑΣΟΚ
INTIME

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Ο ίδιος χαρακτήρισε ανοησίες τα περί εκνευρισμού του για την απομάκρυνση από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ με απόφαση της Φώφης Γεννηματά.

Σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΚΑΙ η απομάκρυνσή του είναι αποκλειστικά απόφαση της κυρίας Γεννηματά προσθέτοντας ότι ο ίδιος την ευχαρίστησε καθώς είχε επί 5,5 χρόνια την ευκαιρία να εκφράζει το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή.

Επανέλαβε ότι είναι ανοησίες και χαζομάρες πως υπήρξε εκνευρισμός από την πλευρά του, λέγοντας ότι στην σύντομη συνάντησή του που δεν κράτησε πάνω από ένα λεπτό, αντάλλαξαν ευχές και της είπε πως εάν πιστεύει εκείνη πως πρόκειται για μια επιλογή που κάνει καλό στο κόμμα, τότε «μια χαρά και προχωράμε».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε πως θέλει να δει την παράταξή του να υπερδιπλασιάζει τις δυνάμεις της τονίζοντας ότι θέλει το ΠΑΣΟΚ να μεγαλώσει τόσο που να μιλά πλέον για μέτωπα, «γιατί όταν είσαι μικρός το πρώτο που σου λένε είναι “με ποιον θα πας”».

Αφού χαρακτήρισε την Νέα Δημοκρατία ιδεολογικό αντίπαλο και τον ΣΥΡΙΖΑ υπαρξιακό αντίπαλο του ΠΑΣΟΚ, στη συνέχεια απάντησε σε όσους διαρρέουν ότι βρίσκεται πιο κοντά στη ΝΔ πως έχει μια πορεία από την άσκηση εξουσίας, που καθιστούν χωρίς νόημα αυτές τις διαρροές.

Ως παράδειγμα έφερε, μεταξύ άλλων, την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, τον ΕΟΔΥ το κοινωνικό σχολείο, τη φοίτηση ξένων φοιτητών σε ελληνικά πανεπιστήμια με δίδακτρα.

Στο ερώτημα, τέλος, «ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ» απάντησε ότι είναι ΠΑΣΟΚ και ως ΠΑΣΟΚ μετέχει στο Κίνημα Αλλαγής προσθέτοντας ότι ο φορέας των μηνυμάτων της μεταπολίτευσης αλλά και του μηνύματος προς το μέλλον, είναι το ΠΑΣΟΚ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Η Ελλάδα στην… κατάψυξη! Πού και πότε θα χιονίσει – Νιφάδες και στην Αθήνα