ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση Μενέντεζ σε Μητσοτάκη: Στόχος η προώθηση της ειρήνης και της ευημερίας στην περιοχή

Απάντηση Μενέντεζ σε Μητσοτάκη: Στόχος η προώθηση της ειρήνης και της ευημερίας στην περιοχή
Intime News

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον  Ρόμπερτ Μενέντεζ για το νέο του ρόλο ως πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας

Στο μήνυμα του Έλληνα πρωθυπουργού απάντησε με ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Μενέντεζ, ο οποίος ευχαρίστησε για τις ευχές τον Κυριάκο Μητσοτάκη και εξέφρασε την ανυπομονησία για συνεργασία με στόχο την προώθηση της ειρήνης και της ευημερίας στην περιοχή.

Ανυπομονώ να επιδιώξουμε από κοινού ειρήνη και σταθερότητα στην Αν. Μεσόγειο

«Είχα μια ενδιαφέρουσα και παραγωγική συνομιλία με τον γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ» ανέφερε χθες σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τον συνεχάρη για το νέο του ρόλο ως πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας.

«Ανυπομονώ να επιδιώξουμε κοινούς στόχους για ειρήνη και σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και στην ευρύτερη περιοχή» τόνισε ο Έλληνας ο πρωθυπουργός.

Συγχαρητήρια και από Δένδια

Θερμά συγχαρητήρια στον Ρόμπερτ Μενέντεζ, «ενός διακεκριμένου γερουσιαστή και ενός μακροχρόνιου φίλου της Ελλάδας», για την ανάληψη της θέσης του προέδρου της επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, εξέφρασε με την σειρά το υπουργείο Εξωτερικών.

Επίσης, το υπουργείο Εξωτερικών τονίζει πως προσβλέπει σε στενή συνεργασία για την προώθηση της ειρήνης και της ασφάλειας στην περιοχή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γυμνάσια - Λύκεια: Η ημερομηνία - «κλειδί» και οι φόβοι των λοιμωξιολόγων