ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης σε Τσίπρα: Αν είναι δυνατόν υπουργός να πλαστογραφεί και να το διαφημίζει στο Twitter

Γεωργιάδης σε Τσίπρα: Αν είναι δυνατόν υπουργός να πλαστογραφεί και να το διαφημίζει στο Twitter

Ο υπουργός Ανάπτυξης γνωστοποίησε από το βήμα της Βουλής, κατά την απάντησή του στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι έχουν δοθεί συνολικά 10 τέτοιες άδειες από την πολιτεία

«Όταν προβάλλεις τον άλλον επί προσωπικού δεν πρέπει να φεύγεις», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Αλέξης Τσίπρας μετά από τα όσα είπε το έβαλε στα πόδια, ενώ συμπλήρωσε το να περιμένει -ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- να ακούσει την απάντηση στις επί προσωπικού προσβολές, είναι ζήτημα αστικής ευγένειας.

Αναφορικά με την πλαστότητα της «ειδικής άδειας» που επικαλέστηκε για το θρησκευτικό μυστήριο, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε πως το πιστοποιητικό δεν είναι πλαστό λέγοντας πως αν ήταν τότε θα είχε παραιτηθεί όχι μόνο από υπουργός αλλά και από βουλευτής.

«Αν είχα πλαστογραφήσει -αν είναι δυνατόν ένας υπουργός να πλαστογραφεί- ένα έγγραφο και στη συνέχεια να το διαφημίζει και στο twitter, πέραν των ηθικών λόγων θα έπρεπε να παραιτηθώ και λόγω βλακείας», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης .

«Ερχετε ο κ. Τσίπρας και κατηγορεί εμένα και τον κ. Κατοπόδη για πλαστογραφία. Όμως το 2016 ο δικός του υπουργός Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλος έφερε νόμο για την παραγραφή αδικημάτων με πλαίσιο ποινής 2 έτη μεταξύ των οποίων και αυτό της πλαστογραφίας. Εκείνη την περίοδο καταδικάστηκε για πλαστογραφία ο αδελφός του ο οποίος όμως γλίτωσε την ποινή λόγω του νόμου που ψήφισε ο κ. Τσίπρας» σημείωσε ο υπουργός.

Ο υπουργός Ανάπτυξης εξήγησε ότι η ειδική άδεια για τη βάπτιση του 21ος μηνών παιδιού, δόθηκε στους γονείς του χωρίς καμία δική του εμπλοκή και για λόγους που δεν μπορεί να αποκαλύψει. «Αλλά έξυπνοι άνθρωποι είστε. Ποιοι μπορεί να είναι οι ειδικοί λόγοι;», τόνισε και πρόσθεσε ότι στην πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει να χάνεται η ανθρωπιά. «Δεν θα γίνουμε γουρούνια γιατί θέλει να μας ρίξει στην λάσπη ο ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι έχουν δοθεί από την πολιτεία συνολικά 10 τέτοιες ειδικές άδειες και πως από την πλευρά του δεν υπήρξε για να εκδοθεί καμία παρέμβαση καθώς δεν έχει κανένα όφελος.

Τέλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι παρασύρει την κοινωνία στο βούρκο πληρώνοντας bots στο twitter, κάνοντας μείζον θέμα ένα τροχαίο δυστύχημα και ευχήθηκε κανείς να μην έχει λόγους για να λάβει ειδική άδεια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πράσινο Ψηφιακό Πιστοποιητικό: Πώς θα «ξεκλειδώσουν» τα ταξίδια-Δείτε το Infographic του Νewsbomb.gr