ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση Λιβάνιου σε ΣΥΡΙΖΑ για τα αποτελέσματα του Ευρωβαρόμετρου

Απάντηση Λιβάνιου σε ΣΥΡΙΖΑ για τα αποτελέσματα του Ευρωβαρόμετρου

Ο κ. Λιβάνιος στην σχετική ανάρτησή του παραθέτει τα αποτελέσματα του Ευρωβαρόμετρου Νοεμβρίου 2018, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη, αναφορικά με την κριτική που άσκησε στην κυβέρνηση για τα αποτελέσματα του Ευρωβαρόμετρου, τα οποία βασίστηκαν στις απαντήσεις των Ελλήνων πολιτών σε καίρια ζητήματα όπως η οικονομία, το επίπεδο ζωής, αλλά και η παροχή δημόσιων υπηρεσιών, έδωσε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Θοδωρής Λιβάνιος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Ο κ. Λιβάνιος στην σχετική ανάρτησή του παραθέτει τα αποτελέσματα του Ευρωβαρόμετρου Νοεμβρίου 2018, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας με σκωπτικό τρόπο, «ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Εργαζόμαστε για να επανέλθουμε στην κανονικότητα μετά την πανδημία. Χαιρόμαστε που ενδιαφέρεστε για το ευρωβαρόμετρο. Είμαι σίγουρος ότι θα μελετήσετε με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα στις ίδιες ερωτήσεις της έρευνας του Νοεμβρίου 2018.Τα επισυνάπτω».

Σημειώνεται ότι λίγο νωρίτερα τα αποτελέσματα της έρευνας του Απριλίου 2021 είχε σχολιάσει ο Κώστας Ζαχαριάδης, με δικό του tweet, απευθυνόμενος στα στελέχη της κυβέρνησης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.122 νέα κρούσματα στην Αττική και 285 στην Θεσσαλονίκη

Ροή Ειδήσεων