ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραδοχή Γεωργιάδη: Κάναμε λάθος για την φαρμακευτική κάνναβη - Nα αναγνωρισθεί η προσφορά Καρανίκα

Παραδοχή Γεωργιάδη: Κάναμε λάθος για την φαρμακευτική κάνναβη - Nα αναγνωρισθεί η προσφορά Καρανίκα

«Δεν έχουμε πρόβλημα να παραδεχθούμε το λάθος και να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης

Στην παραδοχή ότι το 2018 η ΝΔ έκανε λάθος όταν δεν υποστήριξε τη νομοθετική πρωτοβουλία για τη λειτουργία αγοράς φαρμακευτικής κάνναβης στη χώρα μας, προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης. Μάλιστα, ζήτησε και την αναγνώριση της συμβολής του Νίκου Καρανικα, πρώην συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα για το θέμα.

«Λάθος κάναμε το 2018! Δεν υπάρχει λόγος να χάνουμε χρόνο με αυτό. Η δική μας ιδεολογία έχει πολύ μεγάλη δύναμη, δεν έχουμε πρόβλημα να παραδεχθούμε το λάθος και να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες. Δεν ήμασταν ώριμοι να αναγνωρίσουμε τη φαρμακευτική κάνναβη και στην πορεία του χρόνου καταλάβαμε ότι η Ελλάδα μπορεί να μετάσχει και δεν έχει κανένα μελανό σημείο, καμία ηθική μομφή» ανέφερε ο Αδωνις Γεωργιάδης κατά τη συζήτηση σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή.

Ωστόσο, εκτός από την παραδοχή του λάθους ο υπουργός Ανάπτυξης συμπλήρωσε ότι πρέπει να αναγνωρισθεί η προσφορά του Νίκου Καρανίκα στο ζήτημα αυτό. «Πρέπει να αναγνωρίσουμε τη συμβολή στη συζήτηση του κ. Καρανίκα! Έχουμε διαφορές, έχουμε συγκρουστεί, ωστόσο στην περίπτωση της φαρμακευτικής κάνναβης είμαι ειλικρινής: Η παρουσία του ήταν θετική και το γεγονός ότι πολέμησε γι’ αυτό, τον τιμά» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Καταθέτει ο 33χρονος πιλότος- Πώς μπήκαν στη μεζονέτα, πώς σκότωσαν την 20χρονη Καρολίνα