ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απ. Κακλαμάνης: «Δημοκρατικό Κίνημα και όχι “παρέες”»

Απ. Κακλαμάνης: «Δημοκρατικό Κίνημα και όχι “παρέες”»

Απόλυτα σύμφωνος με την τοποθέτηση του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου τάθχηκε στην ομιλία του ο Απόστολος Κακλαμάνης.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι «τα κόμματα που είναι χρήσιμα στο κατεστημένο είναι αυτά που κατασκευάζουν τα μίντια, που δημιουργούνται από δω κι από κει, που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό».

Στην συνέχεια, ο κ. Κακλαμάνης επισήμναε ότι το ΠΑΣΟΚ για να προχωρήσει χρειάζεται να τερματιστεί η λογική του αρχηγισμού και υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι «ποτέ άλλοτε το ΠΑΣΟΚ δεν βρέθηκε μπροστά σε τέτοιο κίνδυνο να δυναμιτιστεί η ίδια η ύπαρξή του».

Παράλληλα, δήλωσε ότι για να μείνει η πατρίδα έξω από κάθε εξάρτηση, χρειάζεται ένα δημοκρατικό Κίνημα και όχι «παρέες και ομάδες».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι επιβάλλεται προσαρμογή της στρατηγικής του ΠΑΣΟΚ και της πατρίδας στις συνθήκες που πρέπει κάθε φορά να αντιμετωπιστούν και τόνισε πως αυτό που χρειάζεται είναι «να επωφεληθούμε από την ευτυχή κατάληξη της υπόθεσης χρέους, να κρατήσουμε την ενότητα και να ανασυντάξουμε το χώρο μας».

«Δεν χρειάζεται να απαντάμε σε ψευτοδιλήμματα αν θα πάμε δεξιά ή αριστερά γιατί έτσι το ΠΑΣΟΚ θα είναι μπροστά από όλους», δήλωσε στο τέλος της ομιλίας του.