ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Meeting Point: Η Φώφη Γεννηματά αποκλειστικά στην Όλγα Τρέμη και το Newsbomb.gr

Meeting Point: Η Φώφη Γεννηματά αποκλειστικά στην Όλγα Τρέμη και το Newsbomb.gr

Στην αφετηρία της μεγάλης εσωκομματικής κούρσας για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής η Φώφη Γεννηματά ανοίγει τα χαρτιά της στο Νewsbomb.gr.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής μιλά για όλους και για όλα στο Meeting Point και την Όλγα Τρέμη: Για το δίλημμα Κίνημα Αλλαγής ή ΠΑΣΟΚ, για το τι προσδοκά και τι την ανησυχεί στην πορεία προς την εκλογή νέας ηγεσίας, για το πολιτικό και προσωπικό της στοίχημα.

Η Φώφη Γεννηματά ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας, επιρρίπτει ευθύνες στον πρωθυπουργό για την καλλιέργεια κλίματος διχασμού και καλεί την κυβέρνηση σε ριζικές κινήσεις - ακόμη και ευρωπαϊκό βέτο - απέναντι στην Τουρκία μετά την εξαγγελία Ερντογάν για άνοιγμα της Αμμοχώστου.

Κάνει επίσης κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ στέλνει μήνυμα σε όσους «παίζουν παιχνίδια» - όπως λέει – γύρω από το ΠΑΣΟΚ.

Απαντά στο ερώτημα «σε ποιον ανήκει ο Ανδρέας Παπανδρέου», διαμηνύει με νόημα ότι η ίδια «δεν θα γίνει ορντινάτζα κανενός» και εξηγεί γιατί προβλέπει πρόωρες εκλογές.

Τέλος, η Φώφη Γεννηματά απαντά ανοιχτά και στα μεγάλα ζητήματα των πολιτικών συμμαχιών και των πιθανών, ή μη πιθανών, μετεκλογικών συνεργασιών.

Τι λέει για τα σενάρια που θέλουν το Κίνημα Αλλαγής να οδηγείται σε προσέγγιση με την Νέα Δημοκρατία, αλλά και στο ερώτημα για το εάν υπάρχει έδαφος συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Δείτε το trailer της συνέντευξης που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 21 Ιουλίου στο Newsbomb.gr:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.