ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πόλεμος» για τα μέτρα στις εκκλησίες - Μαξίμου κατά ΣΥΡΙΖΑ: Ψεύδονται ασύστολα και κερδοσκοπούν

Μέγαρο Μαξίμου
«Ιερός» πόλεμος Μαξίμου - ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα στις εκκλησίες
Intime News

Συνεχίζεται ο «ιερός πόλεμος» ανάμεσα σε Μαξίμου και ΣΥΡΙΖΑ, τα τα μέτρα στις εκκλησίες - Για  «μικροκομματική προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να κερδοσκοπήσει πολιτικά πάνω στην πανδημία», κάνει λόγο το Μαξίμου

«Στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να ψεύδονται ασύστολα, όπως κάνουν εδώ και χρόνια», αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού και συνεχίζει «η κυβέρνηση επιδιώκει την ευρύτερη συνεννόηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Αυτό κάνει και με την Εκκλησία από την πρώτη στιγμή, το ίδιο έγινε και τώρα».

«Ύστερα από συνεννόηση του Γραφείου του Πρωθυπουργού με την Ιεραρχία της Εκκλησίας, εκδόθηκε η χθεσινή εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου για τα μέτρα που θα ισχύουν στους ναούς. Ένα σημαντικό ζήτημα δημόσιας υγείας αντιμετωπίστηκε με συνεννόηση και κατανόηση κι όχι με μέτρα επιβολής όπως ζητούσαν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας», αναφέρεται στη συνέχεια της ανακοίνωσης του Μαξίμου, καταλήγοντας:

«Αυτή είναι η αλήθεια και όποιος την αμφισβητεί δεν έχει παρά να απευθυνθεί και στην Εκκλησία. Είναι βέβαιο ότι θα την επιβεβαιώσει.

Το μόνο που αποδεικνύεται για άλλη μια φορά είναι η μικροκομματική προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να κερδοσκοπήσει πολιτικά πάνω στην πανδημία».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις Δεκεμβρίου 2021: Αυτές είναι οι επικρατέστερες ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία

Ανατροπές στη φορολογική ενημερότητα από το 2022 – Τι αλλάζει

Καιρός – Αρναούτογλου: Έτσι θα κυλήσει γενικά ο Νοέμβριος – Δείτε χάρτη