ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Γεραπετρίτης: Ο υπουργός Επικρατείας που επιμένει να… παραμένει απλός πολίτης

Γιώργος Γεραπετρίτης: Ο υπουργός Επικρατείας που επιμένει να… παραμένει απλός πολίτης

Το παράδειγμα του κ. Γιώργου Γεραπετρίτη θα ήταν καλό να το ακολουθήσουν κι άλλοι πολιτικοί

Η επίθεση με μπογιές από μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» έξω από το σπίτι του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, ήγειρε το ερώτημα αν το κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος διέθετε προσωπικό φύλαξης. Μαθαίνουμε λοιπόν πως ο υπουργός Επικρατείας δεν διαθέτει προσωπική φρουρά, ούτε φυλάσσεται το σπίτι του, παρότι που προβλέπεται από το νόμο.

Η απόφαση για την μη ύπαρξη φύλαξης είναι του ίδιου του Γιώργου Γεραπετρίτη, ο οποίος ως άνθρωπος προερχόμενος από την κοινωνία θεωρεί πως πρέπει εκείνος και η οικογένειά του να ζουν μια φυσιολογική ζωή.

Και βεβαίως η επιλογή του υπουργού Επικρατείας δεν είναι καθόλου τυχαία και σε μεγάλο βαθμό σχετίζεται με τον τρόπο ζωής των παιδιών του, με το σκεπτικό ότι δεν αλλάζει οτιδήποτε στην καθημερινότητα τους λόγω της κυβερνητικής θέσης που κατέχει ο πατέρας.

Το παράδειγμα του κ. Γιώργου Γεραπετρίτη θα ήταν καλό να το ακολουθήσουν κι άλλοι πολιτικοί, καθώς αποτελεί κι ένα ουσιαστικό δίχτυ ασφαλείας για τις οικογένειες των κυβερνητικών αξιωματούχων που ξαφνικά βρίσκονται αντιμέτωπες με ανατροπή της καθημερινότητας τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς έγινε το τροχαίο με τους επτά νεκρούς και οκτώ τραματίες στην Εγνατία: Εικόνες ντοκουμέντο

Τζένη Μπαλατσινού: Κινδύνευσε η ζωή μου στην τελευταία εγκυμοσύνη – Φύλακας-άγγελος μου ο Κικίλιας

Νέα μέτρα: Πώς θα μπαίνουν οι μη εμβολιασμένοι σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία