ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος στον Παπούλια για την «παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας»

Καμμένος στον Παπούλια για την «παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας»

Το ζήτημα της αντισυνταγματικότητας της νέας δανειακής σύμβασης, επικεντρώνοντας στο θέμα της «παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας», έθεσε ο Π. Καμμένος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ.Παπούλια.

Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματός του και αμέσως μετά την συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο δήλωσε ότι οι εκλογές είναι «μονόδρομος για την εθνική στροφή της χώρας».

Αναφερόμενος στο θέμα της χρηματοδότησης των κομμάτων χαρακτήρισε «δυστυχία του λαού» με ευθύνη της συγκυβέρνησης να μην έχουν καταβληθεί μισθοί και συντάξεις και, την ίδια ώρα, τα κόμματα να επιδιώκουν την είσπραξη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

«Είπαμε στον Πρόεδρο ότι υπάρχει δυσαρμονία ανάμεσα στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία και το λαϊκό αίσθημα και τον καλέσαμε εντός του Συντάγματος να πράξει τα δέοντα», δήλωσε ο Π. Καμμένος, ο οποίος σημείωσε ότι ανέπτυξε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τις ενστάσεις του την αντισυνταγματικότητα του Μνημονίου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλωσόρισε τον Π.Καμμένο στο γραφείο του, λέγοντας ότι είχαν να συναντηθούν από το κοινό τους ταξίδι προ τετραετίας στο Βιετνάμ, όταν ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» ήταν υφυπουργός Νησιωτικής Πολιτικής στην κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή.