ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Δημοκρατία κατά ΚΙΝΑΛ: Επέλεξε τον ρόλο του «επιτήδειου ουδέτερου»

Νέα Δημοκρατία
Αιχμές της ΝΔ κατά του ΚΙΝΑΛ για το περιστατικό Πολάκη στη Βουλή
Intime News

Αιχμές κατά του ΚΙΝΑΛ για την χθεσινή «αντιθεσμική» συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη στη Βουλή, αφήνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία τονίζοντας ότι κράτησε τον ρόλο του «επιτήδειου ουδέτερου»

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία αναφέρει συγκεκριμένα: «Απέναντι σε ένα πρωτοφανές περιστατικό όπως το χθεσινό δεν μπορεί κανείς να κρατά ίσες αποστάσεις. Δεν μπορείς να κρατάς ίσες αποστάσεις ανάμεσα στον Πολάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ από τη μια και τους κανόνες της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλίου από την άλλη».

Στη συνέχεια γίνεται λόγος για «ταύτιση με τον Πολακισμό», «γιατί ίσες αποστάσεις στην περίπτωση αυτή σημαίνουν ταύτιση με τον Πολακισμό του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι βλαπτικό για τη Δημοκρατία. Πράγμα που θα έπρεπε να έχουν αντιληφθεί πολύ καλύτερα ιδίως όσοι έχουν εμπειρία στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Το ΚΙΝΑΛ απέναντι σε μια καθαρά αντιθεσμική συμπεριφορά, επέλεξε το ρόλου του "επιτήδειου ουδέτερου". Ο κομματικός μικροϋπολογισμός υπερισχύει της θεσμικής υπευθυνότητας», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.