ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει την εκστρατεία εξαπάτησης των πολιτών

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει την εκστρατεία εξαπάτησης των πολιτών
Καλο ταξίδι! Και καλή επιστροφή! Στην πραγματικότητα εύχεται η ΝΔ στον Αλέξη Τσίπρα
INTIME

Η ΝΔ καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να επισκεφθεί τα δεκάδες έργα που υλοποιούνται στην περιοχή

Τα «πυρά» της Νέας Δημοκρατίας προκαλεί η σημερινή επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη.

Το κυβερνών κόμμα κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για εκστρατεία εξαπάτησης των πολιτών και κάνει λόγο για το «μνημείο εξαπάτησης που είχε ονομάσει "πρόγραμμα Θεσσαλονίκης" και την παράσταση των "μουσαμάδων" στο Μετρό με πρωταγωνιστή τον (τότε) κυβερνητικό θίασο του ΣΥΡΙΖΑ».

«Σε κάθε περίπτωση η επίσκεψή του αυτή είναι μια ευκαιρία να μάθει πολλά και να εντοπίσει τις διαφορές με τη δική του περίοδο. Του προτείνουμε να επισκεφθεί τα ανοιχτά εργοτάξια στην πόλη. Εργοτάξια στο οδικό έργο σύνδεσης του 6ου προβλήτα του λιμανιού με τον ΠΑΘΕ, στο Θέρμη - Γαλάτιστα ή το ορφανό χιλιόμετρο στην Ποτίδαια.
Μα πάνω από όλα να επισκεφθεί το Μετρό Θεσσαλονίκης, το Σταθμό Βενιζέλου, τις αρχαιολογικές εργασίες και να πάρει μια εικόνα ενός υπερσύγχρονου Μετρό, με αληθινά βαγόνια, αληθινούς σταθμούς και αληθινά εκδοτήρια» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Αυτό που πρέπει σίγουρα να κρατήσει στις αποσκευές του, όμως, είναι η εμπειρία μιας πόλης που προχωρά και που κοιτάζει με αυτοπεποίθηση το μέλλον με έργα που προχωρούν με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Καλο ταξίδι! Και καλή επιστροφή! Στην πραγματικότητα!».