ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Η δημιουργία τοξικού κλίματος είναι ο μοναδικός τρόπος πολιτικής τους αντιπαράθεσης

Νέα Δημοκρατία
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε αντισυγκέντρωση σήμερα στον Ισθμό όπου θα βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Intime News

Ανακοίνωση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για κάλεσμα σε αντισυγκέντρωση στον Ισθμό της Κορίνθου, όπου θα βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Τα κόμματα έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν συγκεντρώσεις στον χρόνο και τον χώρο που επιλέγουν, όπως ορίζουν το Σύνταγμα και οι νόμοι. Αποτελεί πάγια πολιτική πρακτική και συνθήκη δημοκρατικής ομαλότητας να μην γίνονται αντισυγκεντρώσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ΝΔ και συνεχίζει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε αντισυγκέντρωση σήμερα στον Ισθμό, ακριβώς επειδή θα βρίσκεται εκεί ο πρωθυπουργός, πρακτική που εφάρμοζε και την περίοδο των "αγανακτισμένων". Αν νομίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσουν προβλήματα στην επαφή του pρωθυπουργού με τους πολίτες, κάνουν λάθος».

«Το μόνο που δείχνουν είναι ότι η δημιουργία τοξικού κλίματος, είναι ο μοναδικός τρόπος πολιτικής αντιπαράθεσης που ξέρουν και θα ακολουθήσουν», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων