ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέλιος Πέτσας: Τα στοχευμένα μέτρα θα συνεχιστούν - Πυρά κατά Τσίπρα

Στέλιος Πέτσας: Τα στοχευμένα μέτρα θα συνεχιστούν - Πυρά κατά Τσίπρα
«Από το 85% έως το 100% της ρήτρας αναπροσαρμογής εξαφανίζεται από τους λογαριασμούς ρεύματος»
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

«Να κάνουμε κάτι γρηγορότερα μπορεί, να κάνουμε κάτι λιγότερο όχι, έχουμε 8 δισ. ευρώ μέτρα στήριξης από τις υψηλότερες παρεμβάσεις σε επίπεδο ΕΕ» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

Τα στοχευμένα μέτρα υπέρ της κοινωνίας θα συνεχιστούν όσο χρειαστεί, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

«Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει την ελληνική κοινωνία έχει πει ο πρωθυπουργός ότι κάθε ευρώ που περισσεύει θα επιστρέφει στην κοινωνία, και αυτό κάνουμε. Τα στοχευμένα μέτρα θα συνεχιστούν για όσο χρόνο χρειαστεί» είπε.

«Να κάνουμε κάτι γρηγορότερα μπορεί, να κάνουμε κάτι λιγότερο όχι, έχουμε 8 δισεκ. ευρώ μέτρα στήριξης από τις υψηλότερες παρεμβάσεις σε επίπεδο ΕΕ» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών.

«Από το 85% έως το 100% της ρήτρας αναπροσαρμογής εξαφανίζεται από τους λογαριασμούς ρεύματος» πρόσθεσε.

Ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι οι υπουργοί δεν έχουν κατεβάσει τα μολύβια, ενόψει των φημολογούμενων πρόωρων εκλογών, αυτό προκύπτει στην πράξη, και αυτό οι πολίτες θα το επιβραβεύσουν στην κάλπη.

Πυρά κατά Τσίπρα

Ο υπουργός εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τις δηλώσεις του κατά του πρωθυπουργού με αφορμή τα αποτελέσματα της Συνόδου της Μαδρίτης. «Το κοστούμι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πολύ μεγάλο για τον κ. Τσίπρα… Πού είναι η δεινή ήττα της Ελλάδας; Είναι δυνατό να λέει ότι απέτυχε ο Μητσοτάκης στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ και πρέπει να γυρίσει με τα πόδια; Ο ίδιος ήταν ο μεγάλος διαπραγματευτής;» διερωτήθηκε.

«Ο Ερντογάν καλλιεργούσε ένα κλίμα πριν τη Σύνοδο, και αναδιπλώθηκε φανερά και κατά τη διάρκεια της Συνόδου και μετά τη Σύνοδο. Χρειάζεται εθνική επαγρύπνηση και συσπείρωση. Τέτοιες δηλώσεις δεν ωφελούν» σημείωσε. Σύμφωνα με τον υπουργό, ο Ερντογάν είχε ψηλώσει πολύ τον πήχη για τη Μαδρίτη.

Για τη Νοvartis ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών ανέφερε ότι ήταν ένα υπαρκτό οικονομικό σκάνδαλο, αλλά όχι ένα πολιτικό σκάνδαλο.