MEDIA

Survivor All Star: Δεν έχει πείσει τους συμπαίκτες του – Υποψήφιος και πάλι ο Κρις

Survivor All Star
Glomex

Survivor All Star: Στον τάκο για μία ακόμα φορά ο παίκτης της μπλε ομάδας.

Ακόμα μια συγκλονιστική μάχη έδωσαν το βράδυ της Κυριακής Διάσημοι και Μαχητές για να κατακτήσουν την ασυλία του Survivor All Star, ωστόσο αυτοί που χαμογέλασαν ξανά στο τέλος ήταν οι παίκτες των Κόκκινων.

Σε ένα αγώνισμα για γερά «νεύρα», με πολλές εναλλαγές στο σκορ, η νίκη κρίθηκε στο flag race. Ενώ λοιπόν οι δυο ομάδες βρίσκονταν ισόπαλες στο 9-9, στην αφετηρία για το τελευταίο run βρέθηκαν οι Σταουρούλα Χρυσαειδή και Σάκης Κατσούλης για τους κόκκινους και από την άλλη πλευρά οι Ηλίας Μπόγδανος και Στέλλα Ανδρεάδου για τους Μπλε.

Οι γυναίκες ήταν αυτές που κλήθηκαν να ρίξουν τις βολές στο τέλος με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να κάνει το απόλυτο 3/3 και να χαρίσει το 10ο πόντο στην ομάδα της, την ασυλία αλλά και ένα πιάτο μουσακά.

Όλοι οι παίκτες φάνηκε πως το έζησαν έντονα το παιχνίδι όπως ο Τάκης Καραγκούνιας που πανηγύρισε πολύ έξαλλα τη νίκη του αλλά και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που από την αγωνία της δεν μπορούσε να παρακολουθεί την εξέλιξη του αγώνα

Oι Μπλε πλέον, έπρεπε να αποφασίσουν για άλλη μια φορά ποιος συμπαίκτης τους θα είναι ο υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος

Τις περισσότερες ψήφους σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό έλαβε ο Κρις Σταμούλης κι έτσι θα είναι και για αυτή την εβδομάδα υποψήφιος προς αποχώρηση.