ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Πολάκης: Λήξαν θεωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ το θέμα με Χαιρετάκη στα ψηφοδέλτια για τις εκλογές

Παύλος Πολάκης: Λήξαν θεωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ το θέμα με Χαιρετάκη στα ψηφοδέλτια για τις εκλογές
Eurokinissi / φωτογραφία αρχείου

Πηγές από την Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι το μήνυμα σχετικά με τις υποψηφιότητες στα ψηφοδέλτια δεν αφορούσε μόνο τον κ. Πολάκη.

Λήξαν θεωρεί το θέμα με τον Παύλο Πολάκη για τα ψηφοδέλτια ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά και την αναδίπλωση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, ο οποίος έκανε λόγο για «παρεξήγηση».

Στο μεταξύ πηγές από την Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι το μήνυμα σχετικά με τις υποψηφιότητες στα ψηφοδέλτια δεν αφορούσε μόνο τον κ. Πολάκη, καθώς κανείς δεν δικαιούται να θέτει όρους για συμμετοχή σε ψηφοδέλτια.

Νωρίτερα, με νέα του ανάρτηση, μετά τον σάλο που προκλήθηκε για την αντίδρασή του, ο Παύλος Πολάκης ανέφερε ότι «όλα θα λυθούν και θα αποφασιστούν με καθαρό και δημόσιο τρόπο».

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής:

«Χωρίς διαρροές και ΕΥΘΕΩΣ: Η συλλογική απόφαση εχθές στην πολιτική γραμματεια περιείχε 6 υποψήφιους στα Χανια!! Αυτήν υπηρετώ τιμώντας και φιλία και συντροφικότητα και προσωπική αξιοπρέπεια. Προφανώς και ΟΛΑ θα λυθουν και θα αποφασιστούν με καθαρό και δημόσιο τρόπο στα όργανα του κόμματος. Αυτά και ΤΕΛΟΣ μέχρι τις συνεδριάσεις των οργάνων ,γιατί ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει με ΚΡΟΤΟ και η άλλη φορά να είναι ΑΛΛΙΩΣ!!».

Το ξεκάθαρο μήνυμα της Κουμουνδούρου για τα ψηφοδέλτια

«Οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι συλλογικές και την τελική απόφαση για την κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος. Η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις».

«Όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά», κατέληξαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ δείχνοντας επί της ουσίας τον δρόμο της εξόδου από τα ψηφοδέλτια στον Παύλο Πολάκη.

Είναι σαφές ότι η Κουμουνδούρου δεν θα έκανε το χατήρι στον Παύλο Πολάκη να εντάξει στα ψηφοδέλτιά του τον Μιχάλη Χαιρετάκη και έτσι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ έκανε αναδίπλωση.