ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγγνώμη Πολάκη σε Τσίπρα μέσω επιστολής: Πρόεδρε, δεν είχα πρόθεση να σε αμφισβητήσω

Συγγνώμη Πολάκη σε Τσίπρα μέσω επιστολής: Πρόεδρε, δεν είχα πρόθεση να σε αμφισβητήσω
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

Ο Παύλος Πολάκης με επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, αναφέρει πως αναγνωρίζει το λάθος του και ξεκαθαρίζει ότι δεν είχε καμία πρόθεση να αμφισβητήσει την ηγεσία του κόμματος.

Παραμονή της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία όμως δεν έχει την υπόθεση του -που παραμένει «παγωμένη»- στην ημερήσια διάταξη, επέλεξε ο Παύλος Πολάκης να απολογηθεί στον Αλέξη Τσίπρα, για τις αναρτήσεις του που τον οδήγησαν εκτός ψηφοδελτίων και με το ένα πόδι εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

«Με ανάρτηση μου εξέφρασα, ίσως με υπερβολική ένταση, απόψεις τις οποίες από καιρό έχω διατυπώσει δημόσια και που οι περισσότερες αποτελούν προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ. Και προφανώς δεν είχα καμία πρόθεση (όπως οι πρόθυμες γραφίδες των συστημικών ΜΜΕ έσπευσαν υποβολιμαία να υποστηρίξουν) να αμφισβητήσω τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις από το 2012και συνεχίζω να στηρίζω στη μάχη για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος», σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα. Άλλωστε, για την υπόθεση Πολάκη εκκρεμεί μια συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, αλλά και η συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος, η οποία και θα αποφασίσει την ποινή που θα επιβληθεί.

Πάντως, το Newsbomb.gr, είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο Παύλος Πολάκης έχει προσκληθεί στην αυριανή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Η επιστολή του Παύλου Πολάκη: