ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 - Υποψήφιοι: Με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα Αθήνας ο «Μιθριδάτης»

Εκλογές 2023 - Υποψήφιοι: Με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα Αθήνας ο «Μιθριδάτης»
Twitter / Αλέξης Τσίπρας

Εκλογές 2023: Ο γνωστός καλλιτέχνης «Μιθριδάτης» θα είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα της Αθήνας, όπως ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Αν και τον Οκτώβριο του 2022 είχε διαψεύσει την υποψηφιότητά του, εν τέλει ο «Μιθριδάτης» θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο γνωστός ράπερ τότε είχε ειρωνευτεί δημοσίευμα εφημερίδας που ανέφερε ότι θα βρεθεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο, την Πρωταπριλιά ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του.

Μάλιστα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποίησε και στίχους από τραγούδι του «Μιθριδάτη», αποκαλύπτοντας έτσι την επιλογή να τον έχει στα ψηφοδέλτια του Νότιου Τομέα της Αθήνας.

««Όλα στη διαφθορά και μες στην κάμφορα

δεν κάνει διαφορά η συμφορά και σφύρα αδιάφορα».

Τα έχει πει ο Μιθριδάτης.

Γι’ αυτό και συστρατεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Αθήνας.

Τον καλωσορίζουμε», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας.

Μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα και βίντεο από τη συνάντηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον «Μιθριδάτη». «Πιστεύω ότι μετά το 'φταίνε όλοι' το πήγανε και λίγο στο 'εντάξει, δεν φταίμει εμείς, φταίνε όλοι οι άλλοι», είπε ο γνωστός καλλιτέχνης.

«Προτροπή προς τους ψηφοφόρους για να μην στα χρωστάω, τώρα θα σε ψηφίσω», ανέφερε με χιούμορ ο Αλέξης Τσίπρας παραφράζοντας στίχους του «Μιθριδάτη». «Η αλήθεια είναι ότι θα είναι καλό αυτό αν το συνδυάσουμε», απάντησε ο καλλιτέχνης.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε επίσης πως «το πιο σημαντικό γαι εμένα είναι ο κόσμος που είναι αγανακτισμένος και οργισμένος να πάει στην κάλπη. Ανεξάρτητα τι θα ψηφίσει».