ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πώς θα λύσει ο Κασσελάκης την «εξίσωση» ΣΥΡΙΖΑ

Πώς θα λύσει ο Κασσελάκης την «εξίσωση» ΣΥΡΙΖΑ

Πρέπει να λύσει την «εξίσωση» να αξιοποιήσει αυτούς που τον στήριξαν, αλλά και να διατηρήσει τη διαταραγμένη ηρεμία στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

Την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ για τον «ανασχηματισμό» του κόμματος με το βλέμμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα αποτελέσει επί της ουσίας και το πρώτο κρας τεστ του νέου προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη.

Από το πρωί γίνονται συσκέψεις επί συσκέψεων ώστε να λυθεί η δύσκολη εξίωση, από τη μία να αξιοποιήσει τα στελέχη που τον στήριξαν , αλλά παράλληλα να διατηρήσει την ήδη διαταραγμένη ηρεμία στο εσωτερικό, που θυμίζει ναρκοπέδιο.

Σε εκκρεμότητα παραμένει η λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ποιοι δηλαδή θα αποτελέσουν τους τομεάρχες, κι αυτούς που θα ασκούν έλεγχο και κριτική στους υπουργούς της κυβέρνησης, ενώ άγνωστος παραμένει ο ρόλος του Παύλου Πολάκη με τον οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε σήμερα στη Βουλή.

Με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Ιωακειμίδη, συνοδεία του Σωκράτη Φάμελλου ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες στην Βουλή και έκανε λόγο για μια έκπληξη.