ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης για Στέφανο Κασσελάκη: «Εάν ο Μητσοτάκης ανέβαζε τη Μαρέβα την ημέρα της νίκης;»

Άδωνις Γεωργιάδης για Στέφανο Κασσελάκη: «Εάν ο Μητσοτάκης ανέβαζε τη Μαρέβα την ημέρα της νίκης;»
EUROKINISSI

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζει τις κινήσεις του Στέφανου Κασσελάκη και την υπερπροβολή της προσωπικής του ζωής στα νέα του... επαγγελματικά καθήκοντα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παραχώρησε δηλώσεις στο MEGA με αφορμή το «φαινόμενο» Κασσελάκη, τις βόλτες του στο Σύνταγμα αλλά και τις συνεχείς επισκέψεις του στη Βουλή.

«Έρχεται η βραδιά της εκλογικής του νίκης και ανεβαίνει πάνω στην εξέδρα μαζί με τον Τάιλερ, και λέει έχει να προσφέρει πολλά στην χώρα. Εάν ο Μητσοτάκης ανέβαζε τη Μαρέβα την ημέρα της νίκης και το έλεγε αυτό, τι θα έλεγαν στον ΣΥΡΙΖΑ;

Άλλο αυτό και άλλο όπου πάει ο Κασσελάκης να είναι και ο Τάιλερ. Δηλαδή φαντάζεστε κάθε ημέρα στο υπουργείο εργασίας να είχαμε την Ευγενία; Είναι λογικό αυτό; Την είδατε μια φορά, την είδατε και δυο! Κάθε μέρα θα κυβερνάω με την Ευγενία το υπουργείο; Δηλαδή εσείς στο Mega μπαίνετε κάθε μέρα με την Τατιάνα;», ανέφερε με χιούμορ που κρύβει αλήθειες ο υπουργός.

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στη συνεχή παρουσία με τον σκύλο του: «Ένα δεύτερο είναι πως όταν ο κ. Μητσοτάκης έφερε τον Πίνατ στο Μαξίμου, ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε πως ‘’με τον Πίνατ θα κάνει πολιτική”. Τώρα που το έκανε ο κ. Κασσελάκης τι λένε; Όλο αυτό δημιουργεί μία εικόνα επιτηδευμένης διαφήμισης».