ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βγήκαν τα «μαχαίρια» στον ΣΥΡΙΖΑ: «Δέχθηκα επιθέσεις από τα τρολ», λέει ο Ραγκούσης

Γιάννης Ραγκούσης

Ο Γιάννης Ραγκούσης είχε προσφύγει κατά του τρολ του Διαδικτύου

Ο Γιάννης Ραγκούσης μίλησε για τα γνωστά-άγνωστα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ. Με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «ο εσωκομματικός αυτός πόλεμος είναι καταστροφικός για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ».

Μάλιστα, προειδοποιεί ότι «ο Παύλος Πολάκης που πανηγυρίζει από το fb, μπορεί να νιώθει νικητής έναντι του Νίκου Φίλη (που παρεπιπτόντως ήταν ο μόνος που είχε διαφωνήσει δημόσια με τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη που είχε εισηγηθεί ο Αλέξης Τσίπρας), όμως ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ πλέει πλησίστιος προς την καταστροφική 3η θέση», προειδοποιεί ο κ. Ραγκούσης, συμπληρώνοντας πως «όχι μόνο δεν είμαστε σε τροχιά να νικήσουμε τον Μητσοτάκη, αλλά φτάσαμε ένα βήμα πριν χάσουμε και από τον Ανδρουλάκη».

Παράλληλα, «δεν προσπερνώ ως άνευ ουσίας, την αντίθεσή του στις αδιανόητες επιθέσεις που δέχθηκα πρόσφατα, από τα γνωστά-άγνωστα trolls του διαδικτύου» τονίζει ο πρώην υπουργός, μετά την πρόσφατη περιπέτειά του με ανώνυμο τρολ.

Η περιπέτεια Ραγκούση με τρολ με ψευδώνυμο

Ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης είχε πέσει θύμα «ανώνυμου» τρολ, σύμφωνα με τη δημόσια καταγγελία που έκανε ο ίδιος, στις 22 του περασμένου μήνα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ραγκούσης είχε προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εναντίον λογαριασμού στα social media με ψευδώνυμο, που διέδιδε πως ο πρώην Υπουργός δήθεν διοργάνωνε «συγκέντρωση στο Σύνταγμα υπέρ του Στέφανου Τζουμάκα» μετά την απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκη να παραπέμψει τον κ. Τζουμάκα προς διαγραφή. Μάλιστα, όπως διέδιδε το ίδιο τρολ, ο κ. Ραγκούσης εφέρετο να ζητάει λεφτά επ’ αυτού από τα μέλη του κόμματος, μέσω sms.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Ραγκούση στις 22 Οκτωβρίου:

Μηδενική ανοχή στον υπόκοσμο.

Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει ήδη επιληφθεί αυτής της αθλιότητας της Ec Stevi, μετά από καταγγελία μου πριν λίγη ώρα.

Δεν είναι μόνο η γελοιότητα περί δήθεν δικού μου μηνύματος για συγκέντρωση στο Σύνταγμα, είναι και η απολύτως ύποπτη κι επικίνδυνη αναφορά σε δήθεν μήνυμά μου για συγκέντρωση χρημάτων.

Αν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ - μόλις αποκαλυφθεί το όνομά της - θα ζητήσω και από την επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος να επιληφθεί.

Επίσης, θα ζητήσω από τα μέλη του κόμματος, καθώς και από τον Παύλο Πολάκη που φαίνεται ότι αλληλοεπιδρά σε άλλες αναρτήσεις με τη συγκεκριμένη - αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτήν την άθλια ανάρτηση - να συνδράμει τις αρχές στην αναζήτηση της ταυτότητας καθώς και της ιδιότητάς της, ιδίως εάν αυτή είναι νοσηλεύτρια ή γιατρός.

Ευχαριστώ την Όλγα Στέφου για τη γνωστοποίηση ΚΑΙ των μηνυμάτων που αντάλλαξε με τη συγκεκριμένη.

Μηνύματα που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο σε αυτήν που κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο Ec Stevi, να νομίζει ότι θα αποφύγει τις ποινικές και αστικές συνέπειες της άθλιας πράξης της.

Όλο το ηλεκτρονικό και φωτογραφικό υλικό έχει ήδη προσκομισθεί στις αρμόδιες αρχές.

Μηδενική ανοχή στον υπόκοσμο.