ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ένταση η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή - «Λύση τώρα ή πάω στα μέλη»

Με ένταση η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή - «Λύση τώρα ή πάω στα μέλη»

Ξεκίνησε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Παρακολουθήστε ζωντανά την ομιλιά του Στέφανου Κασσελάκη

Δείτε live την απευθείας μετάδοση της ομιλίας του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, σήμερα Σάββατο 11 Νοεμβρίου, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος:

Με ένταση ξεκίνησε η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, δεν έλειψαν τα γιουχαΐσματα αλλά και τα χειροκροτήματα.

«Σήμερα θα έπρεπε να συνεδριάζουμε για τα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης. Μάλιστα, κατά την ένταση που επικράτησε ο Παναγιώτης Ρήγας ζήτησε να επικρατήσει σεβασμός και απείλησε με αποχωρήσεις από την αίθουσα για να σταματήσουν τα γιουχαΐσματα και τα γέλια.

«Τα εσωκομματικά απασχολούν τον ΣΥΡΙΖΑ για τελευταία φορά όσο θα είμαι πρόεδρος», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και τόνισε: «Αυτά τέλος, εσείς τα επιτρέπετε;».

Ο Στέφανος Κασσελάκης εκτόξευσε μύδρους κατά των υπό διαγραφή στελεχών. Ακόμη ο Στέφανος Κασσελάκης είπε «καταδικάζουμε τη συμπεριφορά όσων πληγώνουν τον ΣΥΡΙΖΑ» και ζήτησε «λύση τώρα».

«Πάρτε θέση για τα άτομα αυτά, αυτά τα άτομα δεν μπορούν να εκπροσωπούν το κόμμα», είπε, ζητώντας η θέση αυτή να είναι ξεκάθαρη. «Δεν χρειάζονται φάκελοι, όλα στη δημόσια θέα». «Όσοι υβρίζουν δεν μπορούν να εκπροσωπούν το κόμμα».

«Η διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει εδώ και χρόνια», είπε. Μάλιστα, πρόσθεσε: «Όλοι έβλεπαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα διασπασμένο κόμμα. Η ενότητα αρχίζει τώρα», είπε: «Μία ενότητα από την οποία δεν περισσεύει κανείς».