ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Στα εγκαίνια του νέου Λιμένα Αγίου Κωνσταντίνου

Μητσοτάκης: Στα εγκαίνια του νέου Λιμένα Αγίου Κωνσταντίνου

Xαιρετισμός του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση για την ολοκλήρωση των εργασιών αναβάθμισης και επέκτασης του Λιμένα Αγίου Κωνσταντίνου

Τις νέες λιμενικές εγκαταστάσεις στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδίας του σε Φθιώτιδα και Φωκίδα.

Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός, έκανε λόγο για κοσμογονία που άργησε. Σκεφτείτε μια χώρα με τόσο μεγάλη ακτογραμμή να έχει τα λιμάνια παρατημένα γιατί αυτή ήταν η κατάσταση που βρήκαμε» και συνέχισε ««Η επένδυση που γίνεται εδώ δεν δίνει απλά τη δυνατότητα σε περισσότερους επισκέπτες να φύγουν από τον Άγιο Κωνσταντίνο προς Εύβοια και Σποράδες αλλά πλέον το λίμανι μπορεί να δέχεται μικρά και μεγάλα κρουαζιερόπλοια».

« Στην αρχή της δεύτερης 4ετιας είμαστε στη δρομολόγηση των έργων. Είμαστε στην εποχή που αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι τους επόμενους μήνες και χρόνια θα εγκαινιάσουμε πολλά έργα που αλλάζουν την όψη της Ελλάδας» κατέληξε στον χαιρετισμό του ο πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τα Καμένα Βούρλα όπου θα μιλήσει με πολίτες της περιοχής κι εν συνεχεία το εργοτάξιο του αυτοκινητόδρομου Μπράλος - Άμφισσα.