ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαματάρης: Απολύτως ψευδές ότι πρότεινα τον Κασσελάκη για υπουργό στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Διαματάρης: Απολύτως ψευδές ότι πρότεινα τον Κασσελάκη για υπουργό στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, είχε διαψεύσει κατηγορηματικά τον ισχυρισμό Καπνισάκη ως προϊόν επιστημονικής φαντασίας.

Τους ισχυρισμούς του διευθυντή του γραφείου Τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη, ότι το 2019 προτάθηκε θέση υπουργού στον Στέφανο Κασσελάκη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη διαψεύδει ο Αντώνης Διαματάρης.

Ο Αντώνης Διαματάρης, στην ανάρτησή του, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δήθεν εγώ πρότεινα στον κ. Στέφανο Κασσελάκη εκ μέρους του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη θέση υπουργού μετά τις εκλογές του 2019 και εκείνος αρνήθηκε. Είναι απολύτως ψευδές. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας».

Το δημοσίευμα με τους ισχυρισμούς Καπνισάκη

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς Καπνισάκη, το 2019, όταν πρωτοεξελέγη πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προτάθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη να αναλάβει υπουργός, πρόταση που ο ίδιος είχε απορρίψει. Στο πρωτοσέλιδο παρουσιάζεται ως φερόμενος διαμεσολαβητής, προτείνοντας χαρτοφυλάκιο στον Στέφανο Κασσελάκη, ο Αντώνης Διαματάρης, υφυπουργός τότε Απόδημου Ελληνισμού και εκδότης της εφημερίδας της ομογένειας «Εθνικός Κήρυκας», στην οποία έγραφε παλαιότερα ο νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μαρινάκης: Προϊόν επιστημονικής φαντασίας

Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, είχε διαψεύσει κατηγορηματικά τον ισχυρισμό ως προϊόν επιστημονικής φαντασίας. «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, δεν είναι κακό κάποιος να έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση» σχολίασε επίσης ο κ. Μαρινάκης, σημειώνοντας ωστόσο ότι αυτό δεν είναι καλό όταν αφορά τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ανέφερε δε ότι αυτό που υποστηρίζει ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Κασσελάκη δεν έχει καν επαφή με την πραγματικότητα.