ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης για Τέμπη: «Το μπάζωμα ήταν επιχειρησιακή ανάγκη κι όχι απόπειρα συγκάλυψης»

Μαρινάκης για Τέμπη: «Το μπάζωμα ήταν επιχειρησιακή ανάγκη κι όχι απόπειρα συγκάλυψης»
INTIME.

«Βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες της Δικαιοσύνης», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφορικά με τις εξελίξεις στο θέμα της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών.

Σήμερα το πρωί (02/03), ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, αναφέρθηκε στο θέμα της τραγωδίας των Τεμπών και τις διαδικασίες της Δικαιοσύνης, αλλά και στην αύξηση του φοιτητικού επιδόματος που ανακοινώθηκε από τον Πρωθυπουργό, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Η στεγαστική πολιτική της κυβέρνησης ξεπερνά σε κόστος τα 2 δισ. ευρώ», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης και υπογράμμισε πως ειδικά για τους νέους, το στεγαστικό ζήτημα μαζί με την ακρίβεια αποτελούν τα δύο σημαντικότερα προβλήματα.

Στη συνέχεια, κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στο θέμα του δυστυχήματος των Τεμπών, σημείωσε πως «βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες της Δικαιοσύνης και θα πρέπει να κρατήσουμε τις οφειλόμενες αποστάσεις, προκειμένου να την αφήσουμε να κάνει τη δουλειά της».

Σε ό,τι αφορά το θέμα του μπαζώματος στον χώρο του δυστυχήματος, τόνισε ότι «ουδέποτε ο κ. Αγοραστός κατονόμασε τον κ. Τριαντόπουλο ως τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για το μπάζωμα, κάτι εκείνος διαψεύδει κατηγορηματικά». «Ό,τι έγινε στον χώρο, συνέβη επειδή υπαγορευόταν από επιχειρησιακές ανάγκες και σε καμία περίπτωση, δεν ήταν απόπειρα συγκάλυψης», υποστήριξε εν συνεχεία ο κ. Μαρινάκης.

Σε ερώτηση αν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες, παρέπεμψε ξανά στην εν εξελίξει δικαστική διαδικασία, υπογραμμίζοντας πως αυτή «αφορά τους πάντες και χωρίς κανέναν αστερίσκο».

Σχετικές ειδήσεις