ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντώναρος:Ποιες επενδύσεις θα φέρει ο Ολάντ;-Αυτές που διώχνει;

Αντώναρος:Ποιες επενδύσεις θα φέρει ο Ολάντ;-Αυτές που διώχνει;

Φαίνεται πως έχει ξεσπάσει για τα καλά «αντάρτικο» εντός της ΝΔ και μάλιστα με την ομάδα των Καραμανλικών να μην χαρίζουν πια ... «κάστανα» στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, ύστερα από τις συνεχείς επιθέσεις του Γιάννη Στουρνάρα προς τον Κώστα Καραμανλή και ίσως την μη ξεκάθαρη λήψη θέσης από το Μαξίμου για όλα αυτά.

Ο παλιός στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος σχολίασε με τρόπο δηκτικό μέσω twitter την επίσκεψη Ολάντ στην Αθήνα και τις επαφές που είχε με τον πρωθυπουργό, αλλά και τους προέδρους των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

antwnaros

Αναφορικά με τις δηλώσεις του προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ για τις επενδύσεις στην Ελλάδα έγραψε: «Ποιες επενδύσεις θα φέρει ο Ολάντ στην Ελλάδα; αυτές που διώχνουν αυτός και οι πολιτικές του από την Γαλλία;».

Μάλιστα, εμφανίστηκε ακόμη πιο επικριτικός και για τη μετέπειτα συνάντησή του με τους Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη σχολιάζοντας: «Λες και τις συζητήσεις με τον Ολάντ τις κάνανε ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης. Ξυπνήστε! Ο Σαμαράς μίλησε μαζί του. Οι άλλοι απλά παρακάθισαν στο γεύμα»...