ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δύο φουσκωτοί bodyguards για τον Βενιζέλο

Δύο φουσκωτοί bodyguards για τον Βενιζέλο

Το ΠΑΣΟΚ από "ανοιχτό κόμμα" για τους πολλούς μετατράπηκε σε "απόρθητο φρούριο" για λίγους...

Αν δεν το βλέπαμε με τα μάτια μας, δεν θα το πιστεύαμε!

Δύο φουσκωτούς bodyguards έχει να αντιμετωπίσει όποιος υπάλληλος ή μέλος του ΠΑΣΟΚ επιχειρήσει να ανεβεί στον όροφο που βρίσκεται το γραφείου του Ευάγγελου Βενιζέλου στο κτίριο της Ιπποκράτους.

Άνθρωπος με πολύχρονη εμπειρία στο ΠΑΣΟΚ, μας περιέγραφε την κατάσταση με τα μέτρα ασφαλείας ως εξής: "όταν πηγαίνω εκεί, νιώθω πια ότι δεν επισκέφτομαι κόμμα αλλά ίσως κάποιο γραφείο του ΟΗΕ. Τα κόμματα οφείλουν να έχουν τις πόρτες τους ανοιχτές στην κοινωνία.

Αναρωτιέστε γιατί το ΠΑΣΟΚ έχει πέσει στο 5%;" έλεγε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι οι δύο φουσκωτοί απαγορεύουν στα μέλη του κόμματος ακόμα και να πλησιάσουν τις γραμματείς του Προέδρου κ. Βενιζέλου, οι οποίες νιώθουν μάλλον να φοβούνται κάτι, διαφορετικά δεν εξηγείται ότι έχουν ξεκόψει την επικοινωνία με τον απλό κόσμο που θέλει να δει ή να αφήσει κάποιο σημείωμα στον Πρόεδρο.

Το κερασάκι στην τούρτα που μπορεί να σας κάνει να τραβάτε τα μαλλιά σας; Το ανανσέρ που οδηγεί από το ισόγειο στον όροφο που είναι το γραφείο του κ. Βενιζέλου στην Ιπποκράτους, απαγορεύεται να χρησιμοποιείται από την στιγμή που ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ειδοποιεί ότι αναχωρεί από το σπίτι του με προορισμό το γραφείο.

Είναι όπως λένε "κρατημένο" ώστε με το που αφιχθεί ο Πρόεδρος στην Ιπποκράτους, να βρίσκεται στις... υπηρεσίες του.