ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπίζνες Πάγκαλου με την καύση νεκρών

Μπίζνες Πάγκαλου με την καύση νεκρών

Τα φτερά του στις επιχειρήσεις ανοίγει ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος.

Έτσι σύστησε με τη σύζυγό του εταιρεία που προωθεί –μεταξύ άλλων- και την κατασκευή του πρώτου αποτεφρωτηρίου για καύση νεκρών στην Ελλάδα.

Πρόκειται για μια εταιρεία νέας μορφής που για να συσταθεί δεν χρειάζεται η καταβολή οποιοιδήποτε χρηματικού ποσού όπως γίνεται σε άλλες περιπτώσεις. Μέσω αυτής λοιπόν, όπως αναφέρει δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, φιλοδοξεί σήμερα να επεκταθεί επιχειρηματικά σε μια σειρά από τομείς.

Ένας από αυτούς είναι και η εισαγωγή και εμπορία μηχανημάτων για την καύση νεκρών τα οποία ήδη επιχειρεί να προωθήσει σε δήμους της Αττικής και της Περιφέρειας, λειτουργώντας ως μεσολαβητής για εταιρεία που φιλοδοξεί να κατασκευάσει το πρώτο αποτεφρωτήριο.

Η εταιρεία του ζεύγους Πάγκαλου φέρει την επωνυμία P&P Investment and Development Consultants και αντικείμενό της είναι μεταξύ άλλων, η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών επιχειρηματικής φύσης, υπηρεσίες έρευνας αγοράς, παροχή συμβούλου επικοινωνίας σε θέματα τεχνολογίας και ενέργειας, αντιπροσώπευση επιχειρήσεων κ.τ.λ.

Διαβάστε επίσης:

Εξώδικα Άκη σε Σημίτη, Παπανδρέου, Βενιζέλο, Πάγκαλο και άλλους

Πρόκληση Πάγκαλου: Όποιος θέλει μπορεί να είναι ο Μέγας Αλέξανδρος