ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο λαλίστατος κ. Ζήγρας...

Ο λαλίστατος κ. Ζήγρας...

Δεν χάνει την ευκαιρία να δείχνει τον Άκη Τσοχατζόπουλο ως τελικό αποδέκτη όλου του μαύρου χρήματος ο ξάδερφος του πρώην υπουργού, που αναδεικνύεται στον πιο πρόθυμο «σύμβουλο» της έδρας.

Τέσσερις φορές ζήτησε να πάρει τον λόγο, ο συγκατηγορούμενος του πρώην υπουργού Νίκος Ζήγρας, μέσα σε δύο συνεδριάσεις προκειμένου να «διαφωτίσει» την υπόθεση, στοχοποιώντας πάντα τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Το δικαστήριο κατά την εξέταση του ειδικού συμβούλου των δικαστικών αρχών και εφοριακού Παναγιώτη Βλάχου, βρέθηκε να λαμβάνει διευκρινίσεις που αυτοβούλως αποφάσισε να παράσχει ο κ. Ζήγρας.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας μάλιστα, ο πρόεδρος της έδρας κ Χρ. Κατσιάνης, προσπαθώντας να λάβει πληροφορίες από το μάρτυρα για «ύποπτους» λογαριασμούς, έφτασε στο σημείο να ρωτήσει απ’ευθείας τον κατηγορούμενο: «Μήπως ξέρετε εσείς να μας του επισημάνετε κ. Ζήγρα;»

Οι προθέσεις του πρώην εμπόρου ξυλείας, που φέρεται μαζί με τον Άκη Τσοχατζόπουλο ως «εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης», είναι γνωστές ήδη από το στάδιο της ανάκρισης, όπου έδωσε πρώτη φορά στοιχεία και ονόματα.

Έτσι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σε κάθε επ’ακροατηρίω δήλωσή του δεν παραλείπει μα αναφέρει το όνομά του πρώην υπουργού, υποδεικνύοντας τον ως τελικό αποδέκτη όλου του μαύρου χρήματος που φαίνεται να διακινήθηκε παρανόμως.

Διαβάστε επίσης:

Ζήγρας: Πήγα στον Άκη βαλίτσα με 80 εκατ. δραχμές