ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Καμίνης: Αυτό που άρχισε πρέπει να το πάμε μέχρι τέλους

Γ. Καμίνης: Αυτό που άρχισε πρέπει να το πάμε μέχρι τέλους

Με σκληρή γλώσσα μίλησε για την Χρυσή Αυγή και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης

«Αυτό που άρχισε πρέπει να το πάμε μέχρι το τέλος. Δεν πρέπει τώρα, σε καμία περίπτωση, να παραμείνει ημιτελής αυτή η προσπάθεια Εδώ δεν σηκώνει καμία καθυστέρηση και καμία ολιγωρία και ταχύτατα πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία».

Σε τηλεοπτική του παρέμβαση, ο δήμαρχος Αθηναίων υπογράμμισε ότι «είναι δικαίωση το να τους ταράξουμε στη νομιμότητα, γιατί αν κάναμε οτιδήποτε άλλο θα δείχναμε ότι το κράτος δικαίου δεν έχει την ηθική υπεροχή να επιβληθεί».

«Ήταν μία εγκληματική οργάνωση, είναι μία εγκληματική οργάνωση, τα σημάδια τα είχαμε, άργησε να αντιδράσει η πολιτεία, αλλά από τη στιγμή που αντιδρά πρέπει πια να προχωρήσει ταχύτατα, αλλά και με αποφασιστικότητα» πρόσθεσε.

«Αυτή τη στιγμή αντιδρά πια ο κατασταλτικός μηχανισμός του κράτους απέναντι σε μία εγκληματική οργάνωση. Η εγκληματική αυτή οργάνωση τράφηκε όμως και από την αδυναμία του κοινωνικού κράτους να βοηθήσει τον κόσμο, να τον στηρίξει στις δύσκολες στιγμές που περνά. Έτσι αν θέριεψε αυτό το πράγμα, σε ένα μεγάλο βαθμό θέριεψε και λόγω της οικονομικής κρίσης και της αγανάκτησης του κόσμου», τόνισε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Λαγός

Συλλήψεις Χρυσής Αυγής: Τι αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ

Χρυσή Αυγή: Συνελήφθη ο Γιώργος Πατέλης

Στο στόχαστρο της ανακρίτριας ο συνεργός – οδηγός του Ρουπακιά

Άρχισαν οι συλλήψεις μελών της Χρυσής Αυγής

«Κόβεται» η ροή χρηματοδότησης στη Χρυσή Αυγή

Καταγγελία-ΣΟΚ:Με χαράκωσαν χρυσαυγίτες 1 μέρα μετά τη δολοφονία Φύσσα

Στο στόχαστρο της ανακρίτριας ο συνεργός – οδηγός του Ρουπακιά