ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο γιος του τέως και οι Παπανδρέου συγκάτοικοι στο Καστρί

Ο γιος του τέως και οι Παπανδρέου συγκάτοικοι στο Καστρί

Στο ιστορικό Καστρί, εκεί που βρίσκονται τα σπίτια της οικογένειας Παπανδρέου και διαμένει ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε ως μόνιμη κατοικία ο δευτερότοκος γιος του Κωνσταντίνου Νικόλαος και η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ.

Στο 5,5 στρεμμάτων οικόπεδο στο Καστρί, ιδιοκτησίας της αδελφής του Γιώργου Παπανδρέου Σοφίας, θα μείνει ο πρίγκιπας Νικόλαος με τη γυναίκα του Τατιάνα, εγκαινιάζοντας στο σικ προάστιο τη μόνιμη εγκατάστασή τους στα πάτρια εδάφη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, τη βίλα «Γαλήνη» στο Καστρί, η οποία συνδέθηκε από το 1928 με την οικογένεια Παπανδρέου, έχει κληρονομήσει η αδερφή του πρώην πρωθυπουργού, Σοφία και πριν από περίπου εφτά χρόνια την είχε δώσει για αντιπαροχή σε κατασκευαστική εταιρεία.

Μέσα σε αυτό το οικόπεδο λοιπόν δημιουργήθηκε ένα συγκρότημα που αποτελείται από δύο κτίρια, το καθένα από τα οποία διαθέτει τέσσερις κατοικίες, από 140 έως 300 τ.μ., ενώ κάποιες από αυτές εκτός από πισίνες διαθέτουν ακόμα και τζακούζι στις βεράντες τους.

Το προάστιο, η αισθητική του οικήματος, οι ανέσεις και κυρίως η ασφάλεια ήταν εκείνα τα οποία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, συνέβαλαν στην καθοριστική επιλογή τους να μεταφέρουν και να αδειάσουν τα πριγκιπικά μπαούλα και τις βαλίτσες σε σπίτι κληρονομιάς Παπανδρέου.

Διαβάστε επίσης:

Νικόλαος –Τατιάνα: Στην Αθήνα για ολιγοήμερες διακοπές!

Το Καστρί από τον Γεώργιο μέχρι τον Γιώργο

Κάτι κρύβει ο Γιώργος για το Καστρί…