ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Σαμαράς-Βενιζέλος υπό διαρκή μομφή από την ελληνική κοινωνία

ΣΥΡΙΖΑ: Σαμαράς-Βενιζέλος υπό διαρκή μομφή από την ελληνική κοινωνία

«Το δίδυμο της καταστροφής, των κ.κ Σαμαρά- και Βενιζέλου, θα βρίσκεται υπό διαρκή μομφή από την ελληνική κοινωνία και δεν αργεί η ώρα που θα γίνει παρελθόν», υποστηρίζει σε σχόλιο του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατέδειξε την πολιτική γύμνια μιας κυβέρνησης που είναι πλήρως προσηλωμένη στο μνημόνιο και δεν μπορεί ούτε καν να ψελλίσει μια άλλη πρόταση εξόδου της χώρας από την κρίση. Είναι ενδεικτικό δε ότι δεν μπόρεσαν να απαντήσουν σε κανένα από τα ερωτήματα που τους ετέθησαν από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Επειδή όμως τα ψέματα τελειώνουν, ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να κρύβεται για πολύ παίζοντας καθυστερήσεις, καθώς οφείλει να δώσει απαντήσεις στους πολίτες για τα όσα η τρόικα λέει για τις νέες μειώσεις στις συντάξεις, για τις απολύσεις, για την άρση των πλειστηριασμών, για το ληστρικό φόρο ακινήτων, για την περαιτέρω διάλυση του κοινωνικού κράτους. Δυστυχώς για την κυβέρνηση, όσο και να θέλει να κρυφτεί η τρόικα δεν την αφήνει», προσθέτει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.