ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Ο Αρβανιτόπουλος απέφυγε να ενημερώσει την κοινωνία

ΠΑΣΟΚ: Ο Αρβανιτόπουλος απέφυγε να ενημερώσει την κοινωνία

«Εμείς ελπίζουμε ότι οι διαβεβαιώσεις του Υπουργού ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», αναφέρει σε ανακοίνωση ο Τομέας Παιδείας του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας τη δήλωση του υπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η γραπτή δήλωση του Υπουργού, αμέσως μετά την συνάντηση του κ. Κεδίκογλου με το ΔΣ της ΟΙΕΛΕ, όπου συζητήθηκε και το θέμα της λειτουργίας Τράπεζας Θεμάτων για την Α' Τάξη του Λυκείου από το τρέχον σχολικό έτος, ανέφερε ότι θα εφαρμοστεί από φέτος. Φάνηκε έτσι να υπάρχει διαφορετική προσέγγιση για το θέμα, καθώς ο υφυπουργός, σε συνεννόηση με τον υπουργό και τον αρμόδιο για την τράπεζα θεμάτων Πρόεδρο του ΙΕΠ, ανακοίνωσε ότι, προκειμένου να αποφευχθούν λάθη από μια βεβιασμένη εφαρμογή, θα ήταν ασφαλές να προχωρήσουμε στην πιλοτική εφαρμογή της σε πρώτη φάση».

«Ο κ. Αρβανιτόπουλος», αναφέρει ο Τομέας Παιδείας του ΠΑΣΟΚ «απέφυγε όμως επιμελώς να ενημερώσει την ελληνική κοινωνία, τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που αγωνιούν, τι έχει γίνει μέχρι τώρα, ποιο είναι το σχετικό χρονοδιάγραμμα και αν αυτό επαρκεί για την άρτια οργάνωση ενός τόσο σημαντικού θεσμού για πρώτη φορά». «Εμείς ελπίζουμε ότι οι διαβεβαιώσεις του Υπουργού ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οψόμεθα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Οι «λευκές» εξετάσεις του κυρίου Αρβανιτόπουλου

Υπ. Παιδείας: Με τον νέο νόμο οι εξετάσεις στην Α' Λυκείου