ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμίνης: Ανύπαρκτος ως βουλευτής ο Σπηλιωτόπουλος

Καμίνης: Ανύπαρκτος ως βουλευτής ο Σπηλιωτόπουλος

Βολές εναντίον του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων με τη ΝΔ κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου εξαπέλυσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Ο κ. Καμίνης απέδωσε πολιτική επιπολαιότητα στον κ. Σπηλιωτόπουλο για τον χαρακτηρισμό της Αθήνας «Καμπούλ» μετά την βομβιστική επίθεση στην οδό Αμερικής.

Παράλληλα, τόνισε ότι μιλά αβασάνιστα για το θέμα των διαδηλώσεων και απαξιωτικά για ανθρώπους που έχουν χάσει τους δουλειές τους και κατέληξε χαρακτηρίζοντάς τον «ανύπαρκτο βουλευτή».

«Δεν έχει λάβει ούτε μια φορά το λόγο στην Ολομέλεια. Η μόνη δουλειά που είχε κάνει είναι δύο ερωτήσεις στον κ. Δένδια. Είναι ανύπαρκτος βουλευτής».

Μιλώντας στο Mega αναφέρθηκε στη δήλωση του Άρη Σπηλιωτόπουλου ότι κάποιοι «ημίτρελοι κλείνουν κάθε τόσο το κέντρο της Αθήνας», τόνισε: «Άλλο πράγμα να καταδικάζουμε το κλείσιμο του κέντρου από μικρό αριθμό διαδηλωτών, το οποίο έχουμε κάνει κι εμείς, κι άλλο να μιλάμε απαξιωτικά για ανθρώπους που έχουν χάσει τις δουλειές τους και βρίσκονται σε απελπισία».

Με αφορμή, δε, την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, την οποία ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι «ψήφισε με το πιστόλι στον κρόταφο», ο δήμαρχος Αθηναίων υπογράμμισε: «Εκεί κρίνονται οι μεγάλοι πολιτικοί άντρες. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του».

Διαβάστε επίσης:

Σπηλιωτόπουλος: Οι πολίτες δεν φοβούνται, δεν εκβιάζονται

Καμίνης: Η Αθήνα και οι πολίτες της δεν τρομοκρατούνται