ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδημούλης: Δεσμευτική για όλους η θέση «εντός ευρώ»

Παπαδημούλης: Δεσμευτική για όλους η θέση «εντός ευρώ»

Να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην οικονομία επιχειρεί ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο ίδιος απέδωσε τη σύγχυση στις λανθασμένες εντυπώσεις που προκαλούν οι αντίπαλοι του κόμματος.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις θέσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη για το ευρώ, τόνισε επίσης, πως η απόφαση της πλειοψηφίας του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ για «λύση εντός ευρώ» δεσμεύει τους πάντες.

Μιλώντας στο Βήμα fm o κ. Παπαδημούλης, επιτέθηκε σε «τηλεοπτικά κανάλια φιλοκυβερνητικά και άκρως αντισυριζικά» τα οποία όπως είπε, δημιουργούν «σεισμό» όταν ο κ. Λαφαζάνης λέει τη γνωστή του άποψη, ενώ αποσιώπησαν τις δηλώσεις της Μαριέττας Γιαννάκου, πως ο Αντώνης Σαμαράς κάνει ανοίγματα στην ακροδεξιά.

Αιχμηρά σχολίασε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, την ένταξη του Κυριάκου Βελόπουλου και του Θοδωρή Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. «Και ρωτώ: αν είναι να βάλουν τον Βελόπουλο, γιατί έκοψε ο Σαμαράς τον αδελφικό του φίλο και ομοϊδεάτη, τον Κρανιδιώτη; Εκτός αν νομίζουν ότι ο Ζαγοράκης, που έπαιζε στο κέντρο, συμβολίζει το άνοιγμα στο μεσαίο χώρο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Λαφαζάνης: «Αστεία πράγματα» τα περί ρήγματος με Τσίπρα

Εσωκομματικά μηνύματα στον ΣΥΡΙΖΑ

Λαφαζάνης: Να διαπεράσει τον ΣΥΡΙΖΑ ένα νέο κύμα ριζοσπαστικοποίησης