ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τατσόπουλος: Είναι καραναζιστές και μας σηκώνουν και το δάχτυλο

Τατσόπουλος: Είναι καραναζιστές και μας σηκώνουν και το δάχτυλο

«Είναι καραναζιστές και μας σηκώνουν το δάχτυλο αυτοί οι άνθρωποι και μας λένε να το βουλώσουμε», τόνισε ο Πέτρος Τατσόπουλος μία μέρα μετά το περιστατικό και τις απειλές του Νίκου Μίχου προς το πρόσωπό του.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για το περιστατικό με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τις απειλητικές προς το μέρος του κινήσεις του Νίκου Μίχου, είπε: «Δεν χρειάζεται να μας δείρουν. Δε χρειάζεται να φάμε ξύλο. Το μόνο που ξέρουν είναι να πουλάνε τραμπουκισμό».

Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο βουλευτή, ο Χρήστος Παππάς αναφέρθηκε σε μια ομιλία του Πέτρου Τατσόπουλου ο οποίος είχε αναγνώσει ένα νεανικό κείμενο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, στο οποίο υμνούσε τον Χίτλερ.

«Ήθελε να πει το παραμύθι του ο κ. Παππάς περί νεανικού ναζισμού. Τα κείμενα αυτά τα έγραφαν και πριν από δύο ή τρία χρόνια», είπε ο κ. Τατσόπουλος.

«Τους έλεγα φασίστες και να μη μας λένε το παραμύθι τους. Μέσα σε όλο τον κακό χαμό, ο Μίχος μου φώναζε "βούλωστο" και τότε σηκώθηκε ο Πύρρος Δήμας και του είπε "κάνε πίσω"».

Διαβάστε επίσης:

Βουλή: Ήρθη η ασυλία των Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού