ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ετοιμάζει φιέστα στο Ζάππειο ο ΓΑΠ

Ετοιμάζει φιέστα στο Ζάππειο ο ΓΑΠ

Φωνάζουν κόσμο από όλη την Ελλάδα για να δείξουν ότι ο Γιώργος έχει λαϊκό έρεισμα

Χαμός στο ΠΑΣΟΚ. Οι φίλα προσκείμενοι στο περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού ετοιμάζουν σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλη φιέστα σήμερα στο Ζάππειο με στόχο να αποδείξουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει ακόμα ερείσματα στην βάση.

Μάλιστα όπως πρώτο το Newsbomb έγραψε, την εκδήλωση έχει αναλάβει παλιός συγκεντρωσιάρχης του κόμματος – όχι πάντως ο κ. Παναγιωτακόπουλος – ο οποίος καλεί κόσμο από όλη την Ελλάδα να παραβρεθεί στην εκδήλωση και να στηρίξει τον Γιώργο.

Στόχος του Παπανδρεϊκού μπλόκ είναι να δημιουργηθεί η αίσθηση ότι ο ΓΑΠ αποτελεί ρυθμιστικό παράγοντα στις εσωκομματικές εξελίξεις. Για τον λόγο αυτό όλο το σκηνικό της εκδήλωσης θα στηριχθεί στο όνομα Παπανδρέου και για να ακριβολογούμε στο όνομα «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει να δούμε ποιοι θα πάνε από το ΠΑΣΟΚ στην σημερινή εκδήλωση αλλά κυρίως ποιοι θα πάνε από τα άλλα κόμματα διότι ακούγεται εντόνως ότι στην εκδήλωση μπορεί να παραβρεθούν τόσο ο Κάρολος Παπούλιας, όσο και ο Φώτης Κουβέλης.

Από την άλλη μεριά η εμφάνιση του Βενιζέλου θα διευκολύνει ενδεχομένως και κάποιους άλλους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που θα ήθελαν να πάνε αλλά φοβούνται μήπως χαρακτηριστούν ως «αντιβενιζελικοί».

Το μόνο σίγουρο είναι πως αρκετά στελέχη στο κόμμα «ψάχνονται» με ποιο στρατόπεδο θα πάνε όταν θα γίνει το μεγάλο «μπαμ» ενώ όσο και αν ακούγεται περίεργο, αρκετοί είναι αυτοί που ενδόμυχα πιστεύουν ότι ο Γιώργος δεν έχει ξοφλήσει.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι πληροφορίες που φτάνουν από το στρατόπεδο Βενιζέλου λένε πως ακόμα κι αν ο ΓΑΠ ασκήσει σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να «σηκώσει» το γάντι, τουλάχιστον μέσα στην εκδήλωση…

Διαβάστε επίσης:

Ποιος ανέλαβε την «κινητοποίηση» για την εκδήλωση του ΓΑΠ!

Και με το διάολο –αρκεί να φύγουν