ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: «Η πραγματική οικονομία είναι το θύμα της προεκλογικής περιόδου»

Μητσοτάκης: «Η πραγματική οικονομία είναι το θύμα της προεκλογικής περιόδου»

«Κανείς δεν επιδιώκει το Grexit. Ούτε ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ζήτημα του Grexit τίθεται από μόνο του, από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει μια πορεία σύγκρουσης με τα ευρωπαϊκά όργανα» είπε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β' Αθηνών, Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως «η πραγματική οικονομία είναι το θύμα της προεκλογικής περιόδου, όπως αυτή διεξάγεται».

Οσον αφορά τις ανοιχτές διαπραγματεύσεις της ΝΔ με την Τρόικα υποστήριξε στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM πως «η διαπραγμάτευση δεν έκλεισε γιατί δεν το ήθελε η τρόικα. Έβλεπε ότι η χώρα πάει σε εκλογές και περίμενε πρώτα ο ελληνικός λαός να πάρει τις αποφάσεις του»

Για το θέμα μεταγραφής της Ραχήλ Μακρή στο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε «Η τοποθέτηση της Ραχήλ Μακρή στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ είναι προσωπική επιλογή του κ. Τσίπρα. Αυτά που είπε χθες είναι ανοησίες και σαχλαμάρες που δεν αξίζει καν να σχολιάσουμε».

Τέλος, πρόσθεσε πως «Ο κ. Τσίπρας προσκαλεί το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που έχουν θέσει την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως κεντρικό τους στόχο, σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς, προκειμένου να πάρει επιτέλους η Αριστερά την εξουσία στα χέρια μετά από 70 χρόνια. Όλοι ξέρουμε σε τι αναφέρονται όταν λένε αυτό».

Σχετικές ειδήσεις