ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι κατά Λαπαβίτσα: Να μην πολλαπλασιαστούν τα φαινόμενα δραχμολάγνων

Ποτάμι κατά Λαπαβίτσα: Να μην πολλαπλασιαστούν τα φαινόμενα δραχμολάγνων

«Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η επιμονή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Λαπαβίτσα υπέρ της δραχμής. Αυτή τη φορά μάλιστα ο οικονομολόγος εμπλουτίζει την πρότασή του με σενάρια για δελτία στα καύσιμα, συσσίτια και κλειστές τράπεζες».

Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι και προσθέτει: «Δε θέλουμε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μας αναλύουν το σενάριο της καταστροφής της χώρας, τους θέλουμε συμπαραστάτες για τον αγώνα σωτηρίας της χώρας. Αν δεν πιστεύουν ότι η χώρα μπορεί να σωθεί, τουλάχιστον να σιωπήσουν και να μην προκαλούν».

«Ελπίζουμε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να τολμήσει να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις στον κ. Λαπαβίτσα πριν τα φαινόμενα των "δραχμολάγνων" πολλαπλασιαστούν στην κοινοβουλευτική του ομάδα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Στο μεταξύ, συνεδριάζει αύριο, Τρίτη (17/03/2015) στη μία το μεσημέρι η κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού, ενώ νωρίτερα ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης θα συναντηθεί στο γραφείο του στη Βουλή με τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού.

Ειδικότερα, στις 12 το μεσημέρι ο κ. Θεοδωράκης θα συναντηθεί με τον κ. Κυπριανού, ενώ θα ακολουθήσει η εβδομαδιαία συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού.

Σχετικές ειδήσεις