ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Σε μπούμερανγκ μπορεί να εξελιχθεί η Εξεταστική Επιτροπή για τα μνημόνια

ΠΑΣΟΚ: Σε μπούμερανγκ μπορεί να εξελιχθεί η Εξεταστική Επιτροπή για τα μνημόνια

Σε φιάσκο μπορεί να καταλήξει η εξεταστική για τα μνημόνια, ανέφερε το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Βασική μέριμνα του ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή είναι να μην ενοχλήσει ορισμένους πρώην πρωθυπουργούς και έτσι δεν καλεί κανένα διατελέσαντα πρωθυπουργό! Μα ποιοί έχουν πάρει τις κρίσιμες αποφάσεις για τη χώρα αν όχι οι διατελέσαντες πρωθυπουργοί και ο νυν πρωθυπουργός; Τι φάρσα είναι αυτή;»

Σε άλλο σημείο, το ΠΑΣΣΟΚ τονίζει «αντί να οργανωθεί μια σοβαρή συζήτηση με βάση τα ταμειακά, δημοσιονομικά και μακροοικονομικά δεδομένα και άρα με την ΤτΕ, το ΓΛΚ, τον ΟΔΔΗΧ, την ΕΛΣΤΑΤ και τη Eurostat, η επιτροπή προτάσσει σημαντικές ΜΚΟ, όπως οι «Γιατροί χωρίς σύνορα» που δεν μπορούν να συνεισφέρουν στην καταγραφή των βασικών δεδομένων».

Σε άλλη ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ , υπογραμμίζει σχετικά με τις δηλώσεις του ΥΠΟΙΚ Γιάννη Βαρουφάκη,
περί καταγραφής του Eurogroup στη Ρίγα «Ο κ. Βαρουφάκης έχει υπερβεί προ πολλού τα όρια της πολιτικής αναξιοπιστίας, επιπολαιότητας και ανευθυνότητας. Τώρα πλέον λέει πράγματα που υπονομεύουν φανερά τη θέση της χώρας. Μετά τη όπερα μούφα με τον ΦΠΑ, αποκαλύπτει σήμερα ότι κατέγραψε (με κάμερα ή μαγνητόφωνο;) τη συνεδρίαση του Eurogroup στη Ρίγα !Προετοιμάζει ωραία τη συμμετοχή του κ. Τσίπρα στη σύνοδο κορυφής της Ρίγας ! Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί του άρεσε η ιδέα των καλωδιωμένων καταδοτών !Είμαστε και εμείς - όπως ο κ. Βαρουφάκης - τρομοκρατημένοι και εμβρόντητοι. Με την κυβέρνηση».

Σχετικές ειδήσεις